Kvba Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/kuoba/ Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: heryod Opis sytuacji: chlop daje mi bana za "zabijanie przyciskiem" bo klikałem przycisk który daje schody zeby gracze mogli wyjsc z kostki i jakis typ modelem grubego ktory byl obok mnie kliknal przycisk start i dostalem za niego Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 2022-03-12 14:25 około Dowody: Mapa jb_urwis Edytowane 12 Marca 2022 przez _Kuba_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Jeżeli rzeczywiście się pomyliłem to przepraszam, wydawało mi się że to ty. Tak samo mówili inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 12 Marca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Kostkę odpalił bart, a kuba został niesłusznie zabity i zbanowany Admin uwierzył na słowo m.in Wiśnii i mikuśiowi. Sam sytuacji nie widział. Gracza zabitego przez kostkę zrespił bart [ban] 30 zabijanie guzikiem@ Asko sprawa dla @ naiz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 @ Heryodnie możesz wierzyć w nic graczom. Nie widzisz sytuacji = nie rozdajesz banow. Wystarczyło zrespic graczy. Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi