ManiaQ Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Nick: ManiaQ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Długo gram na serwerze bo 3 lata ale z przerwą chce spróbować czegoś nowego i myśle , że dobrze sprawował bym się jako admin . Gram często w nocy więc mógłbym pilnować serwera kiedy nie ma innych adminów Jak długo gram w CS:GO?: w kwietniu bedzię 5 Lat Doświadczenie w adminowaniu: Kiedyś admin na serwerze w mta W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w tygodniu po południu a w weekendy to rano i wieczorami Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)https://www.gametracker.com/player/maniaq/185.30.124.110:30040/https://www.gametracker.com/player/[KAT] ManiaQ/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198380044763 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alan Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 16 minut temu, ManiaQ napisał: Doświadczenie w adminowaniu: Kiedyś admin na serwerze w mta Rozjebałeś XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alan Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 jak spam ?! XD 1 SPAM Przez Terminator, 10 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Na Nie -Wyzywasz -prosisz o kredyty -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Nie wiem jak wygląda twoje zachowanie na serwerze więc na TAK! +SM +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serwal Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 na tak +mordka +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danix1111 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 na tak +doswiadczenie - commsy + wiek + integracja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Nie -tak w zasadzie to znam cię tylko z widzenia, mimo iż grasz całkiem często. Nie udzielasz się na serwerze, powiesz coś o kredytach czy o jakiejś ruletce i nic więcej, raczej nie interesuje cię gra. -commsy (to dla moda, żeby mi notki nie dawał) -strefy na w Ogólnie to z chęcią byłbym na tak, bo spełniasz wszystkie wymaganie, ale nadal nie zaistniałeś na tym serwerze. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 nie -przed chwila co mi przed killem uciekles -nowy gracz -doswiadczenie XDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Nie -uciekłeś przed killem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEGRYW Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 na tak +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charlie Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Na nie - uciekłeś przed kilem - wyzywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMordoWezx Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Na Nie -commsy -zachowanie na serwerze reszta na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Jak widzisz gracze oraz admini HNS nie mają zbyt dobrego zdania o tobie. Postaraj się to poprawić Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Edytowane 12 Marca 2022 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi