Kenrau Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/KrolowaLeokadiaIdolka/ Link do steam oskarżonego: Nie mam Nick oskarżonego: Flobak i monster Opis sytuacji: Jest druga runda i zabawa w kostkę monster daje zakaz kampienia w rogu to ja kampię i jakiś inny typ mnie zabijają a tam tego drugiego nie chodź się na niego patrzyli. Na rozgrzewce jeszcze monster wbił do ct coś tam mnie obrażał pod nosem. Po tym jak mnie zabili prowokuje mnie mówiąc "a to kenrau to prawidłowo". Serwer: Jb Data i godzina zdarzenia: 10:28 06.03.2022 Dowody: Mapa jb_anka_gaming_v1 runda 2 i rozgrzewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 6 Marca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 monster 120 [mute] prowokowanie monster 60 [ctban] fawora alkon 720 [mute] kultura, obraza, prowokowanie flobak 30 [ctban] fawora kenrau 60 [gag] kultura alko 360 [gag] kultura, obraza@ Tomgra przyjęta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 6 Marca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi