Skocz do zawartości

[Przyjęta]brak pokory gniewka

Udostępnij

naiz

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) orlyk
Opis sytuacji: brak kultury, prowokacje, obrazy na chatboxie
Serwer: forum

Data i godzina zdarzenia: 02.03; 26.02
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia)
skarg2.png
skarg4.png
skarg5.png

Jeszcze ciekawe zachowanie w wiadomościach prywatnych po wypowiedzeniu się w jego podaniu. @ Terminator
orl1.png
orl2.png

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

Dobrze zacznijmy temat od mojego powrotu :) wchodze na serwer jb co odrazu słysze prowokacje, pisze do GIGA MAJOR ADMNIA @ naizodpisuje mi sc na dole bedzie ich wiecej po staram sie żeby były po kolei. Kazał napisać skarge która napisałem po czym ją odrzucił zaraz po tym jak dostal na nie pod podaniem i był z kolegami z ubt ;D którzy nawet demek nie ogarneli i z bomby skarga odrzucona za mało dowód dostał ich z 5 co tez na czacie było. daty np z podania na nie zgadzaja sie i z ts. Co do czatboxa chciałem tylko zdementowac ,,odklejenie'' napisałem do ciebie bo piszesz głupoty nigdy z toba nie rozmawialem nawet, co do @ xdar1uNqqwtedy był avgariat i zwrócił mi uwage ze mam ładnie pisać wiec pisałem nie chce mi sie szukac w CB ale możesz zobaczyć. moge tu sie odwołac do twoich brak pokory ale to bezsensu sie rozpisywać na serwerach nie robie patoli awręcz przeciwnie pomagam nowym użytkowniką prosze niech kazdy zobaczy jaki major jestes i jak lekceważysz zgłoszenia graczy. + dodam prosze poczytać kto tu jest odklejony pisze że ma ,,-1'' w zachowaniu potem ze minus 2 chłopie ty sie zastanów bo raz mówisz ze tak araz ze nie. link do skargi która odrzucił xd 

miłej nocki a jezeli chcesz brudy wyciągać i robic z siebie nie wiadomo kogo co pokazałes już tutaj.

to napisz na priv a moge napisać i dużo nowych perełek dodać discorda pozdrów swojego ;) 

xds.PNG

prowokacje specjalne.PNG

małe knucie jak sie do tego odwołac ;D.PNG

dowody.PNG

asdasdasdas.PNG

xdsadsadsadsas.PNG

xsa2e141241412.PNG

• Smutne. 5
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

Temat dotyczy skargi twojego zachowania na forum, więc ten post to spam i nic nie wnosi do tematu. Jeśli chcesz napisać skargę na innego gracza napisz to w odpowiednim dziale.

Przez uSzanowankoo, , edytowane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności