KIJO Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) KIJO Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) często pomagam nowym graczom i jestem aktywny na serwerze + mało adminów Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) miałem już admina na arenkach 1v1 i na jb Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-21 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 2 Marca 2022 przez KIJO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 +na jb brakuje adminów Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Na nie Nie ogarniasz Toksyczny jesteś Często łamiesz regulaminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Nie -jesteś toksyczny -siadła ci psycha jak dostałeś dengu -jesteś nie ogarem -lubisz "płakać" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Sorki ale nie ostatnio po dengu psycha ci padła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 nie psycha ci siada jak dostales admina na jb to wyjebalo ci ego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 3 przyjęte skargi w niedawnym czasie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi