Charlie Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) - Charlie Wiek- 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Myślę, że jestem odpowiednim kandytatem, ponieważ Znam dużo osób z tego serwera oraz mam z nimi zazwyczaj dobry kontakt. Regularnie pomagam nowym graczą, którzy mają problemy z komendami serwera oraz zauważyłem, że regularnie jest łamana jest konstytucja serwera Doświadczenie w adminowaniu: zerowe Jak długo gram w CS:GO?:gram w cs:go już 4 lata zazwycazaj jestem aktywny od godziny 16:30 do 20:00. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)https://www.gametracker.com/player/[Wolfs] Charlie/185.30.124.110:30040/https://www.gametracker.com/player/[Wolfs] %3D_%2BCharlie%2B_%3D Key-Drop.pl/185.30.124.110:30040/https://www.gametracker.com/player/[MeneL] %3D_%2BCharlie%2B_%3D Key-Drop.pl/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu steam -https://steamcommunity.com/profiles/76561198441291706/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie) Tak Czy przeczytałem regulamin admina- tak Edytowane 2 Marca 2022 przez Terminator 1 Poprawiam wzór. Przez Terminator, 2 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 ta +wiek +w miare poprawil bany za txt itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 21 minut temu, Charlie napisał: regularnie jest łamana jest konstytucja serwera +wiek +staż +gt Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Nie dzis miałeś bana 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRVED Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Na tak +wiek +miły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Godzinę temu, #$Monster$# napisał: Nie dzis miałeś bana XD??D?D?D?D?ZXD?Z? NA TAK OGAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoRyju Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Tak +wiek +gt +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 +wiek +staż +gt Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 na tak stary gracz hns +gt ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serwal Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 na tak +poprawa zachowania +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 tak +poprawa zachowania +mily +dlugo gra juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danix1111 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 na tak +doświadczenie +/- wiek +/- czas na serwie + pomocny + ma dobry kontakt z graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alan Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Na tak +wiek +pomocny +mutacja +gt Posdrofionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Na Tak +Pomocny +Miły +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skillowiec Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 +wiek +podanie +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Na Tak + wiek + mutacja (w końcu po tych 2 latach) + nadmiar chromosomów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Na tak + wiek + aktywność + miły człowiek + często jest łamana konstytucja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Ta +wiek +mutacja -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiiter26 Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Na Tak +Wiek +Aktywność +Miły +Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) Pomimo największej wady (która nie wiadomo czemu nie została przytoczona przez nikogo) Przyjmuję na okres próbny *wada: animiarz Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na miesięczny okres próbny. Edytowane 4 Marca 2022 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi