djpikoo Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Nick: djpiko Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Witam wszystkich serdecznie, jestem doświadczonym grzaczem jailbreka wiem że moja aktywność nie jest zadawająca lecz nadrobię to, pisze to podanie że względu że przegrałem w ostatnich 2dniach parę minut i widzie że przydał by się dodatkowy admin.Dwuktrotnie posiadałem admina na jailbreak, dwukrotny degrad 1 za skargi 2 za wg. Forum "brak aktywności" co do tego drugiego nie popełnię tego samego błędu. W tamtym czasie byłem znudzony trochę jb po prawie 2latach aktywnego grania pod innym nickiem przepraszam za to, tyle mogę co najwyżej powiedzieć. Regulamin mam opanowany do perfekcji i postaram się z całych sił jeżeli zostanie to podanie przyjęte że nie popełnie żadnego błędu. Doświadczenie w adminowaniu: na AS 2-krotny admin jb (2degrad) oraz posiadałem admina na ddr1/2 nie pamiętam które to było (rezygnacja) doświadczenia z innych sieci w to nie wliczam. Jak długo gram w CS:GO?: Ciężko zliczyć około 6/7lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W wolnej chwili po 14 do 22/24 Link GT: gt na ktorym jest 750h https://www.gametracker.com/player/[Ninje] DjPiko BEZZZKITU/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 6/7 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/DjPiko/ Mikrofon: posiadam Mutacja głosu: ponad 3lata temu przeszedłem mutacje. Czy przeczytałem regulamin Admina?:nie jedno krotnie i nie zaprzestanę na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 §5.4. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi