Jakubiebie Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Nick: Miałmix Nick admina: Anti-cheat Długość bana: 43200min Data i godzina: 27.02.2022 godz 23:57 Serwer: Hide and seek Powód bana: Powód bana: właśnie nie wiem, skakałem sb i jep ban. Pewnie bana dostalem za to ze za duzo bh zrobilem pod skrzyna Mapa: Było tam zielono, były domy i inni gracze Ps: pisze to w imieniu miałmix, bo mnie o to poprosił, bo miał problem z zalogowaniem na to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 27 Lutego 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 14:48 Miałmix wbił na serwer 14:49 Dostał bana od AntyCheata Prawdopodobnie miałeś coś w plikach lub błąd bota. Z uwagi na to, że nie ma ACT; decyzja ws. unbana @ DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi