Skocz do zawartości

[Rozwiązane] skarga na admina

Udostępnij

NiceOne

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: xlSyncable
Nick oskarżonego: VAC_MiodeQ, Operator Koparki:

Serwer: cs go mod
Opis sytuacji: jakis chlop na serwerze caly czas do mnie pisal "WYLACZ WH" "OFF TO", po czym po chwili sam sie odpalił na pare rund, pisałem do admina na u@, nic nie reagował tylko zajmował sie trejdem z innymi graczami, dopiero za 2/3 razem odpisał "on nic nie ma", siedząc z 10 sekund na spekcie, dodatkowo admin nie pilnuje kultury na serwerze gdy gracze wyzywali sie po rodzicach i rzucali przekleństwami, dopiero gdy ja napisalem "kurwa" to tylko mi dal ostrzezenie na sayu admina
Dowody: logi 22.03.2019, ok. 20:40, http://733168.node34.pukawka.pl/hltv-1903222016-de_mirage_css-1553282160-1553283420.zip

akcje odpała: Operator Koparki:

3:52-4:20 - odbiega z okna w dzungle, wcelowywuje sie w pałac i zaczyna skanować gdy jeszcze nie zauwazyl przeciwnika i namierza go przez sciane celownikiem

5:18-5:25 - wbiega do łączika i perfekcyjnie przez sciane wcelowywuje sie w przeciwnika po czym przeciwnik wybiega i umiera

7:23-7:58 - z kanapki idzie w strone rampy po czym obraza sie w strone palacow i probuje skanowac przez milion scian, oczywiscie wczesniej nie wiedzial gdzie jest enemy a skanowal idealnie, po zabiciu wroga stoi na tetrisie i mierzy przeciwnika celownikiem przez sciane, gdy przeciwnik obraca sie plecami on wybiega i zabija

8:17 - idzie na rampe po czym zauwaza przciwnika ktory ucieka za sciane, 5 sekund celowania w sciane i zaczyna skanowac

8:48 - zbiega w strone bs'a, wcelowywuje sie w sciane gdzie akurat ja stalem i probuje skanowac

9:10 - wbiega na rampe, staje w rogu, celuje przez sciane i probuje skanowac

10:01 - bylem schowany za schodami obok lacznika, odpał od rampy wcelowany z awp mierzy do mnie caly czas przez sciane po czym zabija mnie

10:48 - podobna sytuacja jak wyżej

12:56 - to samo z awp, wcelowywuje sie przez sciane, nieudolnie skanuje, wybiegam i zabija mnie

13:23 - HE na lacznik po czym wcelowywuje sie z kilkunastu metrow z awp w shorta po czym wybiega tam przeciwnik

co do admina, osoba ktora zlewa sytuacje na serwerze bo woli sie trejdowac za skiny, nie pilnuje kultury, nie reaguje na to co pisza gracze na u@ nie powinna posiadac admina

z mojej strony to tyle, mam nadzieje ze gracz zostanie zbanowany a admin ukarany

• Lubię to! 2

po 1. jesli jestem na speact to nie znaczy że muszę być przed komputerem tylko np > cytuje mogę być w ubikacji >  

po 2 .nie przypominam sobie aby ktoś wyzywał się po rodzicach  .

po 3.  wielokrotnie pisałem że na serwerze obowiązuje kultura .

po 4 i ostatnie :  Nie mogę banować ludzi za każde słowo >KURWA>  itp      pozdrawiam 

31 minut temu, VAC_miodeQ napisał:

po 1. jesli jestem na speact to nie znaczy że muszę być przed komputerem tylko np > cytuje mogę być w ubikacji >  

po 2 .nie przypominam sobie aby ktoś wyzywał się po rodzicach  .

po 3.  wielokrotnie pisałem że na serwerze obowiązuje kultura .

po 4 i ostatnie :  Nie mogę banować ludzi za każde słowo >KURWA>  itp      pozdrawiam 

XD, jestes na spec w ubikacji i jednoczesnie piszesz o wymianach na sayu? Poza tym nie chce mi sie komentować tego co wlasnie napisales, @ Secret_Servicebedzie mial czas to i rowniez podesle logi z tej godziny, elo

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności