KonradB Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Nick:konradb Wiek:14,5 ps w poprzednim podaniu sie pomiliem z gury przepraszam Dlaczego ja mam otrzymać admina?:czesto staram uciszac osoby kture graja na serwerze jb i przestrzegaja regulaminu ktury obowiazuje na serwerze arena skilla Doświadczenie w adminowaniu:bylem na inych serwerach jb Jak długo gram w CS:GO?:okolo 5-4 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: szkola 15;30 00:30 weekend 13:30 3:00 Link GT: GameTracker Homepage - konradbt Znajomość SM:8/10 Mikrofon:tak Mutacja głosu: nie Czy przeczytałem regulamin Admina? oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 20 Lutego 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Po odrzuconej aplikacji następną możesz złożyć po upływie tygodnia. Do tego dalej brak linku GT, tu masz poradnik jak go zdobyć: https://forum.arenaskilla.pl/topic/11170-jak-sprawdzic-swoj-gametrucker-gt/ @KonradB Dodatkowo rozwiń spoiler, masz tam pro tipa. Spoiler Dodatkowo widzę, że chyba korzystasz z Edga i kopiuje ci pseudo hyperlinki. Wejdź w Ustawienia, następnie Udostępnianie, kopiowanie i wklejanie i wybierz Zwykły tekst. Dzięki temu będzie ci normalnie kopiowało linki, a nie nazwy stron. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi