Filipwxd Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 nick: ⭐✨Filip✨⭐ nick admina: nie pamiętam długość bana: Perm data i godzina: nie pamiętam ale wiem że rok temu Serwer na jakim dostałeś bana: Only Awp a mam na wszystkich tego bana. Powód bana: chyba auto bh z tego co pamiętam Mapa: nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 19 Lutego 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Czy możesz chociaż podać swój link do steam? Ponieważ nie ma osoby zbanowanej z twoim nickiem (już pomijając to, że wzór jest niepełny). Spoiler Czemu odwołanie nie jest jeszcze odrzucone? Ponieważ za BH ban jest na miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipwxd Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 1 minutę temu, Tomgra napisał: Czy możesz chociaż podać swój link do steam? Ponieważ nie ma osoby zbanowanej z twoim nickiem (już pomijając to, że wzór jest niepełny). Pokaż ukrytą zawartość Czemu odwołanie nie jest jeszcze odrzucone? Ponieważ za BH ban jest na miesiąc. https://steamcommunity.com/profiles/76561199165189135/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 19 Lutego 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 (edytowane) https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:602461703&advType=steamid Dostałeś bana za Anti-duck-delay od bota, tak więc ban zostaje. 12 minut temu, Filipwxd napisał: Serwer na jakim dostałeś bana: Only Awp a mam na wszystkich tego bana. Na naszej sieci ban nadany na dowolnym serwerze jest ważny na wszystkich serwerach. Edytowane 19 Lutego 2022 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 19 Lutego 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi