waldbeN Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Cześć, chciałbym, żeby prowadzący przy życzeniu musiał nadać Freeday'a (Jeżeli takie będzie życzenie więźnia) przed rozpoczęciem następnej rundy, jeśli nie ma zaplanowanej zabawy w tejże rundzie. Wprowadzenie takiej zmiany umożliwiłoby strażnikom w bardziej zwięzły sposób prowadzić rundy, i zaoszczędziłoby to też ograniczony jej czas, co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) @moderator wzoru nie ma :v Edytowane 18 Lutego 2022 przez fejmiorrPdw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 @ fejmiorrPdwzawarte jest wszytko a co do propozycji na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Ja robiłem tak zawsze gdy prowadziłem i sprawdza to się, ponieważ ktoś może skłamać, że ma mieć FreeDay'a, ale jest na to odpowiedni punkt w regulaminie. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Wiele wardenow tam robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) Warden musi zadbać o to, aby gracz otrzymał fd. W innym przypadku ctban za nieogarnianie. Prędzej dodanie, ze ct ma obowiązek zadbać, aby gracz otrzymał fd. Co w momencie, gdy gracz ma otrzymać fd z kapitulacja? Edytowane 18 Lutego 2022 przez naiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi