Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga na adminów :D

Udostępnij

ORLYK

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze) ORŁYK
Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Kinder,kokonek,rajek

Steam oskrażonego:(Link do profilu steam) -
Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Gracz o nicku ferber prowokował mnie na czacie tak ja admini, faworyzowali go ani razu nikt mu uwagi nie zwrócił mi tylko jedno słowa i odrazu straszą ze mut XD Chciałbym zeby major przejrzał 2 moje skargi a nie ubt +nwyzywał mnie na czacie i uciekł zwróciłem sie do kindera jego argument bo on nie jest jedynym adminem tutaj XDDDDDDDD@ naiz

Serwer: JB
Dowody:(Demko lub HLTV) demko mapa dust cos tam 22:15 około.

Edytowane przez ORLYK

Mapa:

jb_dust_v50

gniewko sprowokowal ferbera dalem mu ostrzezenie

nastepnie ferber sprowokowal gniewka i zaden admin mu nie zwrocil uwagi(z mojego punktu widzenia bylo tak ze jezeli jest 3adminow na serwerze to nie bede musial reagowac na wszystko sam)

gniewko uwaza to za faworyzacje i sie spinal na ts ze nie dalem mu ostrzezenia ect.

Trochę nie rozumiem, piszesz skargę za to że ty dostałeś ostrzeżenie (tak, ostrzeżenie, nie muta/gaga) od jednego z adminów a ktoś go nie dostał i piszesz skargę? To w skrócie tak, sam prowokacji od ferbera nie zauważyłem, słyszałem tylko twoje nadużywanie, po zwróceniu uwagi twierdzisz że tylko "rozmawiasz" kłócąc się i potem dopiero rozmawiając z easym. Faworyzowania nie było, dostałeś tylko ostrzeżenie nie żadnego muta więc gdzie tu mowa o faworce? Równie dobrze mógłbyś dostać ostrzeżenie za komentowanie pracy admina (i zgłaszanie przewinień innych graczy na voicechacie) i z racji twojej przeszłości bez wahania mógłbyś dostać nawet na 120 także ciesz się że wylądowałeś tylko z ostrzeżeniem.

Edytowane przez Kokonek
  • Lubię to! 2

Jeśli chodzi o mnie to sprawa wygląda tak ,że byłem w ct i nie miałem czasu spoglądać na czat owszem widziałem niektóre wiadomości ferbera ,lecz czekałem ,aż ferber napiszę coś jeszcze w stronę gniewka ,aby dać  gaga mu bez ostrzeżenia  :D

Edytowane przez rajek1908
  • Lubię to! 1

Po 1.

Ziomek caly czas mowiles ze uciekl to pomysl jezeli uciekl to nie mam jak dac mu ostrzezenia 

Po 2. Tak owszem jak ktos ucieknie to kara x2 jest ale ferber zwyzywal cie z dwa razy i wyszedl jezeli zostalby na serwerze dostal by ostrzezenie tak jak ty wiec nie rozumiem tej skargi bo ona jest to ze nie dostal ostrzezenia bo uciekl xd

Edytowane przez kingu
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności