Moderator xdar1uNqq Opublikowano 10 Lutego 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/freebonusrpk123 Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199195834591/ Nick oskarżonego: Tikuś i paru innych, ale głównie on Opis sytuacji: Obraża, nadużywa, uprawia patologie Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 11;43 10/02/2022 Dowody: jb_arcade rundy: 1-1/1-2/2-2/2-3 Edytowane 10 Lutego 2022 przez xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xm24hkmdk Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 potwierdzam daje info oraz wyzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIKUS Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) Godzinę temu, liftshad napisał: potwierdzam daje info oraz wyzywa Oczywiście, zgadzam sie z tym co napisałeś. Dostaleś dużo kulek i bałeś sie, że przegrasz i sie uleczyłeś na zabawie? A nastepnie nie chciałeś wpisać killa i dalej walczyłeś. Zamieszczam Ci wiec tutaj: - link do regulaminu - - podpunkt w regulaminie nt. leczenia sie na zabawach - 1. Zakaz leczenia się na zabawach. Co do obrazy sie przyznaje, zwyzywałem jednego osobnika jednym słowem, po tym jak mnie sprowokował głupim tekstem. Mikrofonu jako tako nie nadużywałem, do tego sie nie przyznam, jak i do "uprawiania patoli". Tyle odemnie, czekajmy na werdykt. Edytowane 10 Lutego 2022 przez ToNieJaJestemXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 ale to ty mnie zwyzywales za to ze cb zabilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIKUS Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 2 minuty temu, naviq napisał: ale to ty mnie zwyzywales za to ze cb zabilem Do tego też sie przyznałem. Nie róbmy zbędnego off-topicu, demko zweryfikuje A! Jeszcze dodam, że ten freekill, który wykonał na mnie Monster i zagrania z jego strony zostaly omówione wraz z Kijem, za całość mu wybaczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Cypus/liftshad - ban 60 - leczenie sie nazabawie Monster - 60ban - zabijanie bombą Tikus - 60ban - bunt po respie --------------------------------------- Stiletto - 90 mute - naduzywanie Telkortokox - mute 60 - prowokacja Elwispat - mute 60 - naduzywanie Tikus - mute 240 - naduzywanie/prowokacja/obraza Cypus/liftshad - mute 2 880 - obraza rodziny/obraza/kultura/prowokacje Flobak - 360 mute - ciagle naduzywanie/darcie sie/kultura/obraz Podczas mapy na serwerze byli admini: @ KIJO @ Crayzies Co do adminów - admini spia jak ostatnio podczas grania na serwerze robia sobie drzemke. @ naizno ogolnie to admini pierwsza klasa na wylotke, zero upomnien a co dopierdo commsow- i zostawiam to pod twoja decyzje co z adminami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 chciałbym tylko dodać że w połowie mapy doszło do fk bombą dostałem filmik z tym fk więc wyszedłem z serwera żeby sprawdzić to nagranie, nie było mnie przez jakieś 10 minut na serwerze, ale przecież kijo sobie smacznie spał 1 godzinę temu, kingu napisał: Monster - 60ban - zabijanie bombą A co do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 10 minut temu, KIJO napisał: chciałbym tylko dodać że w połowie mapy doszło do fk bombą dostałem filmik z tym fk więc wyszedłem z serwera żeby sprawdzić to nagranie, nie było mnie przez jakieś 10 minut na serwerze, ale przecież kijo sobie smacznie spał To moglem nie zauwazyc ze wyszedles ale i tak duzo kar jest do momentu wyjscia twojego na ktore nie reagowales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi