essasito Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Nick: sorenlele Nick admina: milq Długość bana: 30 min Data i godzina: 21.03.2019 19:22 Serwer: Retake #1 Powód bana:Wyzywasz/Kultura Mapa: de_train Kultura była na niskim poziomie to się zgodzę, obrażałem osoby, które wiedziałem, że nie będą miały z tym problemu (w obecności admina zdarzało się, że i mnie obrażano, czasami nawet admin dogadywał(a admin nie reagował)) ale dawanie bana z bomby jest niesłuszne. Powinno być jakieś ostrzeżenie ewentualnie mute na te 30 min a nie ban. Thanks from the mountain, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
essasito Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Dobra, dzięki za UB kocham was wszystkich nie zapominajcie o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milq Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) Tu nie chodzi o kulture na niskim poziomie. Wczoraj na serwerze obrażałeś mnie jak i moich rodziców po czym wyszedłeś z serwera. Jako że wczoraj nie miałem czasu cie zbanować, bana dostałeś dziś. Edytowane 21 Marca 2019 przez milq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
essasito Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Nie obrażałem Ciebie, ani twoich rodziców, mówiłem o Gabrielu, moim koledze ze szkoły, który mnie wkurwia. Po za tym nie miałbym po co Ciebie obrażać skoro nic nawet nie zrobiłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Nie ważne czy to obrażasz swoich rodziców, kolegów czy swoją Renie Rączkowską i tak admin musi Cię ukarać, bo łamiesz regulamin. Przy wejściu na serwer akceptujesz go, więc nie możesz być zdziwiony dostaniem mute/gaga, a to, że dostałeś bana za kulturę no to już admin powinien się tłumaczyć 0.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrecks Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 2 godziny temu, milq napisał: Tu nie chodzi o kulture na niskim poziomie. Wczoraj na serwerze obrażałeś mnie jak i moich rodziców po czym wyszedłeś z serwera. Jako że wczoraj nie miałem czasu cie zbanować, bana dostałeś dziś. Idź bocie banować za niby haxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) 10 minut temu, KRYSIAK napisał: Idź bocie banować za niby haxy Przepraszam ale źle tu ująłem czemu piszesz w taki głupi sposób ''bocie'' do administratora ? Za kogo się uważasz , admin może zbanować każdego jeśli uważa to za słuszny ban A i jak uważasz że admin banuje za '' niby haxy'' to napisz skargę Edytowane 21 Marca 2019 przez Shary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Ban minął, jeżeli czujesz się pokrzywdzony możesz napisać skargę na Admina! Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi