Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie do bana.

Udostępnij

essasito

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: sorenlele
Nick admina: milq
Długość bana: 30 min
Data i godzina: 21.03.2019 19:22

Serwer: Retake #1
Powód bana:Wyzywasz/Kultura
Mapa: de_train

Kultura była na niskim poziomie to się zgodzę, obrażałem osoby, które wiedziałem, że nie będą miały z tym problemu (w obecności admina zdarzało się, że i mnie obrażano, czasami nawet admin dogadywał(a admin nie reagował)) ale dawanie bana z bomby jest niesłuszne. Powinno być jakieś ostrzeżenie ewentualnie mute na te 30 min a nie ban.

Thanks from the mountain,

Tu nie chodzi o kulture na niskim poziomie. Wczoraj na serwerze obrażałeś mnie jak i moich rodziców po czym wyszedłeś z serwera. Jako że wczoraj nie miałem czasu cie zbanować, bana dostałeś dziś.

Edytowane przez milq

Nie ważne czy to obrażasz swoich rodziców, kolegów czy swoją Renie Rączkowską i tak admin musi Cię ukarać, bo łamiesz regulamin. Przy wejściu na serwer akceptujesz go, więc nie możesz być zdziwiony dostaniem mute/gaga, a to, że dostałeś bana za kulturę no to już admin powinien się tłumaczyć 0.-

2 godziny temu, milq napisał:

Tu nie chodzi o kulture na niskim poziomie. Wczoraj na serwerze obrażałeś mnie jak i moich rodziców po czym wyszedłeś z serwera. Jako że wczoraj nie miałem czasu cie zbanować, bana dostałeś dziś.

Idź bocie banować za niby haxy ;) 

10 minut temu, KRYSIAK napisał:

Idź bocie banować za niby haxy ;) 

Przepraszam ale źle tu ująłem czemu piszesz w taki głupi sposób ''bocie'' do administratora ? Za kogo się uważasz , admin może zbanować każdego jeśli uważa to za słuszny ban

A i jak uważasz że admin banuje za '' niby haxy'' to napisz skargę 

Edytowane przez Shary

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności