TIKUS Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Link do steam: - Link do steam oskarżonego: Nie posiadam Nick oskarżonego: .Kuba. Opis sytuacji: niewykonywanie życzenia, faworka, itd. Serwer: Jailbreak Data i godzina zdarzenia: 15:31, 06.02.2022 Dowody: demko, jb_dust_final2, ostatnia runda życzenie, które miało być i przedostatnia runda wypowiedzenie i akceptacja zyczenia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 No to ogólnie sytuacja wyglądała tak, że tiko miał życzenie w next rundzie "mam talent". No to zrobiłem zabawę i tiko sam powiedział że dla osób które nie mają mikrofonu dać im marker i tak zrobiłem wszyscy ct oceniali czy osoba przechodzi dalej czy godnie. Gdy była kolej ponczusia malował coś tam markerem i z głosów ct było 50/50 więc już go przepuscilem dalej. Gdy tiko pokazywał swój talent (śpiewał jakaś piosenkę) tylko 1 głos z ct na 4 był żeby przeszedł dalej więc go zabiliśmy i potem tiko mówił że fawora że ponczus przeszedł bo miało być tylko śpiewanie kiedy sam zaproponował żeby dać mu mikrofon XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Życzenie zostało wykonane. Wybrałeś mam talent ze śpiewaniem, podczas tej zabawy nie było faworyzacji. Ponczuś nie miał jak zaśpiewać, ponieważ ma silence. Kary do nadania: .Kuba. - 30ctban - faworyzacja Goferek - 30mute - nadużywanie @ Moderator@ Początkujący Moderatorprzyjęte (faworyzowanie przez Kubę nie miało miejsca na mam talent) Edytowane 6 Lutego 2022 przez blumek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 6 Lutego 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi