sebcio Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/2137sebcio2137/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561199083954619/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Kubuss Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Gram sobie na kd cn? Zabijam Nietypowego, mam 21 hp. Kubuss mnie obija, mam 6 hp, i mnie dokańcza więc umieram. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb mapa: jb_dust2_final2 Data i godzina zdarzenia: 02.02.2022 r. jakoś 20:20 jakoś Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko, jakaś 8:00 minuta timeleft. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Jeśli mógłbym prosić to chciałbym aby @ Askonie sprawdzał demka z danej sytuacji ponieważ sam na tej mapie był. Chciałbym uniknąć faworyzowania przez Asko samego siebie i uniknięcie przez niego odpowiedzialności w skardze. Edytowane 2 Lutego 2022 przez Kokonek 1 7 Dlatego chętnie bym sam też sprawdził dane demko. Przez uSzanowankoo, 2 Lutego 2022 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku. Przez uSzanowankoo, 3 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) Admini: Asko - 0:45 - 4:40 Blumek - 2:35 - 19:20 Australia z Rivii. (ja) - 29:00 - 31:53 Na freedayu były dwie drobne prowokacje (z udziałem "Husa", "blazej", jednokrotnie "Grzechu"), admini ich nie upomnieli, lecz nie były to akcje na mute`a. W trakcie właściwego meczu "Husa" i "blazej" parokrotnie prowokowali, ale akurat w momencie gdy mówił warden, także nie było ich na serwerze słychać. Nadane kary są z przewinień, które odbyły się między obecnościami adminów na serwerze. 17 godzin temu, Kokonek napisał: Jeśli mógłbym prosić to chciałbym aby @ Askonie sprawdzał demka z danej sytuacji ponieważ sam na tej mapie był. Chciałbym uniknąć faworyzowania przez Asko samego siebie i uniknięcie przez niego odpowiedzialności w skardze. Asko nie mógł by nikogo zfaworyzować będąc na serwerze przed jakimikolwiek wydarzeniami. kubuss - ctban 180 - spec fk Stileto - mute 1440 - ciągłe naduzywanie, przeszkadzanie w prowadzeniu, prowokacje mr tercio - mute 120 - naduzywanie kusbuss - mute 120 - naduzywanie Grzechu - ctban 360 - 2 spec fk @ Moderator przyjete Edytowane 3 Lutego 2022 przez Australia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi