Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga na kubussa

Udostępnij

sebcio

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/2137sebcio2137/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561199083954619/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Kubuss
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Gram sobie na kd cn? Zabijam Nietypowego, mam 21 hp. Kubuss mnie obija, mam 6 hp, i mnie dokańcza więc umieram.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb mapa: jb_dust2_final2

Data i godzina zdarzenia: 02.02.2022 r. jakoś 20:20 jakoś
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko, jakaś 8:00 minuta timeleft. 

• WOW MEGA! 1

Jeśli mógłbym prosić to chciałbym aby @ Askonie sprawdzał demka z danej sytuacji ponieważ sam na tej mapie był. Chciałbym uniknąć faworyzowania przez Asko samego siebie i uniknięcie przez niego odpowiedzialności w skardze.

Edytowane przez Kokonek
  • Smutne. 1
  • Haha! 7

Dlatego chętnie bym sam też sprawdził dane demko.

Przez uSzanowankoo,

7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie
- rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku.

Przez uSzanowankoo,

Admini:
Asko - 0:45 - 4:40
Blumek - 2:35 - 19:20
Australia z Rivii. (ja) - 29:00 - 31:53

Na freedayu były dwie drobne prowokacje (z udziałem "Husa", "blazej", jednokrotnie "Grzechu"), admini ich nie upomnieli, lecz nie były to akcje na mute`a.
W trakcie właściwego meczu "Husa" i "blazej" parokrotnie prowokowali, ale akurat w momencie gdy mówił warden, także nie było ich na serwerze słychać.

Nadane kary są z przewinień, które odbyły się między obecnościami adminów na serwerze.

17 godzin temu, Kokonek napisał:

Jeśli mógłbym prosić to chciałbym aby @ Askonie sprawdzał demka z danej sytuacji ponieważ sam na tej mapie był. Chciałbym uniknąć faworyzowania przez Asko samego siebie i uniknięcie przez niego odpowiedzialności w skardze.

Asko nie mógł by nikogo zfaworyzować będąc na serwerze przed jakimikolwiek wydarzeniami. 

kubuss - ctban 180 - spec fk
Stileto - mute 1440 - ciągłe naduzywanie, przeszkadzanie w prowadzeniu, prowokacje
mr tercio - mute 120 - naduzywanie
kusbuss - mute 120 - naduzywanie
Grzechu - ctban 360 - 2 spec fk 

@ Moderator przyjete

Edytowane przez Australia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności