Kvba Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/kuoba/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) - Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Nać**ny Lisek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) No to ogólnie rozpoczął zabawe w siatkówke i mieliśmy grać do 3 punktów w tym czasie tiko mial siedziec na trybunach i zakaz opuszczania ich do odwołania i robi na nim faworke bo zszedł kilka razy i nic pozniej lisek zrobil fk na mnie bo mnie zabil jak byl wynik 3:2 dla mnie czyli wygralem Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Data i godzina zdarzenia: 2022-01-28 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko mapa jb_peanut_v3r 1 Godzina: 14:43 około Dodaję na prośbę autora. Przez uSzanowankoo, 28 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 (edytowane) pozwalałem większości się poprawić zostałeś zabity ponieważ według mnie przegrałeś, tiko pozwoliłem powrócić ponieważ miał on inmunitet i się w tym czasie nie zbuntował więc myślę że skarga nie słuszna Edytowane 28 Stycznia 2022 przez Nacpany_Lisek 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 (edytowane) jeb*c kube smiecia jakis zjeb*k co zycia nie ma Edytowane 28 Stycznia 2022 przez uSzanowankoo Cenzura. 2 1 Zachowaj kulturę na forum! Przez uSzanowankoo, 28 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Nie padł tam trzeci punkt, sam to Lisek widziałeś, a gdy tiko powiedział że był, to stwierdziłeś, że jednak jest. Dodatkowo Syder zbuntował się i powrócił na 2 osoby. Nać**ny Lisek - ctban 120 - faworyzacja Tiko/Tikuś - mute 60 - nadużywanie mikrofonu @ Moderator @ Początkujący Moderator przyjęte 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi