Skocz do zawartości

[Odrzucone] makson mod

Udostępnij

makson

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: makson 
Imię: Wiktor
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem osobą rozgarnięta, miłą, pomocną oraz asertywną. Szybko łapie nowe rzeczy i staram się wszystko zapamiętywać. Chciałbym spróbować swoich sił w takiej roli i sprawdzić czy w ogóle się na nią nadaję a przede wszystkim czy na nią zasługuję.
Doświadczenie w moderowaniu: Niestety nie posiadam żadnego ale gdzieś trzeba zacząć :D. Jestem w klasie informatycznej wiec wszystko szybko załapie.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Dość sporo, gdy gram w gry lub po prostu jestem na komputerze zawsze mam odpalone forum i lubię popatrzeć jakieś nowe tematy lub dyskusje na forum.
Coś o sobie: Cześć, jestem Wiktor mam 19 lat. Lubię grać w piłkę nożna oraz koszykówkę. Codziennie uczęszczam na siłownie. W wolnych chwilach lubię wyskoczyć ze znajomymi na miasto lub z moją dziewczyną. Jestem osobą z którą zwyczajnie nie da się nudzić. Zawsze mam fajne (lecz czasami trochę głupie) pomysły. W wolnych chwilach również lubię sobie pograć na serwerach arenyskilla i trochę się wyluzować. Uczęszczam do technikum o profilu informatycznym. 
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Kilkukrotnie posiadałem rangę administratora na serwerach areny, od zawsze starałem pomóc serwerowi szczególnie only awp. Staram zgłaszać się wszystkie błędy jakie zauważę. Nagrywam również montage z csgo na mój kanał yt z klipów arenyskilla (oczywiście wie, że małe wyświetlenia a nawet bardzo małe ale zawsze coś.)
Kontakt: 

- Discord: makson#3419

- Steam 

- Teamspeak

- Forum

Wszystkim co czytają życzę miłego dnia :pepoblanket:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności