makson Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 •Nick: makson •Imię: Wiktor•Wiek: 19 (w listopadzie 20)•Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem osobą rozgarnięta, miłą, pomocną oraz asertywną. Szybko łapie nowe rzeczy i staram się wszystko zapamiętywać. Chciałbym spróbować swoich sił w takiej roli i sprawdzić czy w ogóle się na nią nadaję a przede wszystkim czy na nią zasługuję.•Doświadczenie w moderowaniu: Niestety nie posiadam żadnego ale gdzieś trzeba zacząć . Jestem w klasie informatycznej wiec wszystko szybko załapie.•Ile czasu poświęcam forum dziennie: Dość sporo, gdy gram w gry lub po prostu jestem na komputerze zawsze mam odpalone forum i lubię popatrzeć jakieś nowe tematy lub dyskusje na forum.•Coś o sobie: Cześć, jestem Wiktor mam 19 lat. Lubię grać w piłkę nożna oraz koszykówkę. Codziennie uczęszczam na siłownie. W wolnych chwilach lubię wyskoczyć ze znajomymi na miasto lub z moją dziewczyną. Jestem osobą z którą zwyczajnie nie da się nudzić. Zawsze mam fajne (lecz czasami trochę głupie) pomysły. W wolnych chwilach również lubię sobie pograć na serwerach arenyskilla i trochę się wyluzować. Uczęszczam do technikum o profilu informatycznym. •Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Kilkukrotnie posiadałem rangę administratora na serwerach areny, od zawsze starałem pomóc serwerowi szczególnie only awp. Staram zgłaszać się wszystkie błędy jakie zauważę. Nagrywam również montage z csgo na mój kanał yt z klipów arenyskilla (oczywiście wie, że małe wyświetlenia a nawet bardzo małe ale zawsze coś.)•Kontakt: - Discord: makson#3419 - Steam - Teamspeak - Forum Wszystkim co czytają życzę miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Aplikant nie może posiadać żadnych warnów w ciągu ostatnich 6 miesięcy. Aplikacja została odrzucona. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi