TIKUS Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199195834591/ Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: Kokonek Opis sytuacji: Nadużywa permisji - dostałem bana za to, że Kokonek zszedł z ukryja, bo wraz z Kijo sprawdzali Tajzerka. Zszedł wiec z ukryja przywitał sie z tajzerkiem, tajzerek na to cos w stylu "I co dostałeś admina? Na to Kokonek, ze nie. Za to ja na czacie napisałem, że ma - podobnie dał do zrozumienia naviq. Dowód macie nizej, demko jest tu akurat zbędne. Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 26.01.2022, 09:24 Dowody: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 No to tak, co do tego że naviq dostał a ty nie, jesteś na bl, zgodnie z zaleceniami osoby na bl mają mieć max 1 ostrzeżenie, dostałeś je z tego co wiem na początku mapy a chwilę później muta od kijo. Następnie poszliśmy razem na ukryj z powodu tego że kijo dostał informacje że tajzerek na wcześniejszej mapie freekillował więc poszliśmy sprawdzić czy to prawda. Po kilku rundach stwierdziliśmy że to bezsensu dlatego ja wróciłem do TT a tajzerek się mnie pyta czy jestem adminem. Stwierdziłem że naiz odrzucił mi podanie (co jest zresztą prawdą - ) Jak widać na nagraniu, sam napisałeś że jestem adminem co utrudnia mi pracę, jest to chyba logiczne jak wcześniej powiedziałem do kijo: chodź na ukryj bo tajzerek wbija, że nie chcę żeby wiedział że jestem adminem żeby zobaczyć co on zrobi. Po za tym, naviq tylko zasugerował, równie dobrze mógł powiedzieć że kłamiesz do tego co sam napisałeś a nie do tego co mówiłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Ban jedynie dostał skrócony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi