Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na bajlando Surf+klasy

Udostępnij

vigo

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ✔ムċɦaքքɨ✔ム
Nick oskarżonego: bajlando

Serwer: Surf+Klasy
Opis sytuacji: Dał mi dużo kickow z powodem "zmien nick" 
Dowody: 2 graczy (nie maja konta na forum) / ewentualnie demko mapa: surf_rp06 około godz. 16:30 - 16:40 (przy ostatnim kicku wyszedł od razu z cs:go) przeczytałem każdy regulamin i nic nie ma o 3 polskich znakach w nicku. Wspomniany admin bajlando nie przeczytał najwidoczniej regulaminu. (Moim zdaniem to nadużywanie komend admina)

Nie ma tego w regulaminie - potwierdzam, lecz bardziej doświadczony admin tego serwera powiedział mi, że jest taka zasada i abym stosował zasadę: 3 kicki i jeśli nie pomogą ban. Pytałem się również innych użytkowników forum i też mówili mi, że jest taka zasada więc się do niej stosuje.

11 minut temu, ✔ムċɦaքքɨ✔ム napisał:

przy ostatnim kicku wyszedł od razu z cs:go

Co to ma do rzeczy? Każdy chyba miał sytuację, w której nagle musi odejść od komputera. Ja właśnie znalazłem się w takiej sytuacji.

bajlando jak pisałeś podanie na admina zaznaczyłeś że znasz regulamin wiec się do niego stosuj. Kicki z takim powodem było to nadużywanie komend admina. (nic w regulaminie nie ma o tym) po zatym przez te bezsensowne kicki nie mogłem grać na serwerze z innymi graczami. IroneQu jakich bójek? mam taki nick poprostu bardzo długo na nim gram, miałem na nim admina surfa i deathruna. Tu nie chodzi o to  zebys ty miał miec jak najlepiej. Banować mozna na SID.

Edytowane przez ✔ムċɦaքքɨ✔ム

16 minut temu, ✔ムċɦaքքɨ✔ム napisał:

bajlando jak pisałeś podanie na admina zaznaczyłeś że znasz regulamin wiec się do niego stosuj.

Znam regulamin i się do niego stosuje :) lecz jak ktoś, kto jest wyżej ode mnie mówi mi, że jest taka zasada to się do niej stosuje.

Pytałem się KamyK'a i xBonia jak jest z tym i w dwóch sytuacjach otrzymałem tą samą odpowiedź: jakiekolwiek 3 znaki jakie mozna wpisac z klawiatury

Zostawiam dla Rudego

Macie wycinek z logów.

4bajlandoSTEAM_1:0:239579356kickAdmin dał kicka dla gracza ✔ムċɦaքքɨ✔ム (STEAM_1:0:155855857) [powód: Zmien nick]20.03.2019 16:27

5bajlandoSTEAM_1:0:239579356kickAdmin dał kicka dla gracza ✔ムċɦaքքɨ✔ム (STEAM_1:0:155855857) [powód: Zmien nick]20.03.2019 16:20

6bajlandoSTEAM_1:0:239579356kickAdmin dał kicka dla gracza ✔ムċɦaքքɨ✔ム (STEAM_1:0:155855857) [powód: Zmien nick]20.03.2019 16:17

8bajlandoSTEAM_1:0:239579356kickAdmin dał kicka dla gracza ✔ムċɦaքքɨ✔ム (STEAM_1:0:155855857) [powód: Zmien nick]20.03.2019 15:46

• Lubię to! 1

Po kickach gracz nie reagował. Wchodził na serwer i kłócił się, że jego pierwsze trzy litery ( ċɦa ) są napisane normalnie i on nic z tym nie będzie robił.

Niestety sprawy nie dokończyłem, ponieważ tak jak już pisałem musiałem odejść od komputera

Żeby zakończyć niepotrzebny SPAM, wyjaśnię całą sytuację.

@ bajlando @ IroneQuostatnio zmienił się regulamin serwerów i nie ma już punktu o trzech polskich znakach. nie możecie więc wyrzucać graczy za taki nick.

@✔ムċɦaքքɨ✔ム problem wynika z tego, że rangi wyższe nie dały notki o aktualizacji regulaminu. gdyby taka notka była, każdy użytkownik byłby poinformowany o zmianach w dziale "regulaminy". takiej notki nie było, więc panowie stosowali się do starych zasad.

chyba wszystko wyjaśniłem,- nie ma się co dalej rozpisywać. poczekajcie na @✪ rudyBiceps ツ

Edytowane przez SK4N3R

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności