Shrecks Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 nick : KRYSIAK Nick oskarżonych : Milq (admin ) Powod : nie mam pojęcia za co zbanowal mnie permanentnie ale prawdopodobnie za to ze jest osoba co ma max 3 lvl faceit i grać nie potrafi wiec banuje kogoś bez powodu żadnych dowodów czy coś godzina : jakos 22 mapa : mirage dowody : no nie mam ale to on powienien mieć dowód ;)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) To powinno być tak z nickami: Nick:krycha Nick oskarżonych:milq Sory że piszę i nic nie wnoszę do skargi I plus nie masz dowodów to po co ta skarga(jest demko można sprawdzić) Edytowane 20 Marca 2019 przez arenaskilla.pl ZeZoLeG152 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi