#$Monster$# Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) nie mam Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) australia Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) no to tak po 1 admin prowkouje shizerixa mowiaz ze nic nie trafia i zeby blizej podszedl to moze trafi 2 admin daje mi ct bana z powodem "kolejka" ja nie wiem co to za powod a admin ma dac taki zebym wiedzial 3 admin dal mi bana jakby osoby w next rundzie weszly w ct Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 13-01 16:35 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demo Edytowane 13 Stycznia 2022 przez #$Monster$# 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizerxXx Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Z tym prowokowaniem shizerxa nie potwierdzam tego -_- 1 Nie wnosisz nic do tematu, SPAM Przez RuteK, 13 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watazka Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Bylem na serwerze, ludzie ktorzy byli w kolejce i ct to ewidentnie gracze doswiadczeni jak i niektorzy bez mutacji, doskonale wiedza ze przed 4 runda, maja obowiazek przepuscic kolegow z mutacja... Australia powtarzal to kilka razy, a uzytkownicy nie reagowali skonczylo sie to banem prosta sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 1. Jako że z shizerxem dość się znamy co wiem, że było to coś Ala „przyjacielskie przekomarzanie się” a nie intencja niszczenia mu dzieciństwa. 2. Jako osoba, która szanuje czas swój i innych daje powody krótkie i zrozumiałe. Ponadto uważam, że każda osoba jest inteligentna, dlatego posiada umiejętność logicznego połączenia frazy „kolejka” z jedynym możliwym przewinieniem z kolejką - blokowaniem kolejki do dołączenia do ct. Jak się niestety okazuje, nie posiadasz tej umiejętności. Bardzo cię więc przepraszam za tak nieprecyzyjny dla ciebie powód, następnym razem postaram się być dokładniejszy. 3. Ostrzegałem, że każda osoba, która zablokuje osobom z mutacją z kolejki możliwość wejścia do ct zostania ukarana CTBanem. Niestety wielki księciu uważa, że on to nie musi bo ma jakieś specjalne przywileje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi