Move Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Blumek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Admin nie daje mutow jak ludzie naduzywaja i daje 5 msayow oraz daje muta xeasy z powodem "gerni" potem usuwa i zmienia na naduzywanie ogolnie patologia, nie pierwszy raz w wykonaniu tego adminaSerwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB Data i godzina zdarzenia:23:10-15 23:30 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia)demko jb_snow v2 Edytowane 6 Stycznia 2022 przez Akemi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 mordeczko zaspamilem msayem i wszyscy się uspokoili oprócz easyiego który cały czas nadużywał słowem "gerni" co oczywiście miało znaczyć popularne niedozwolone słowo i dlatego dałem mu prześmiewczo muta z właśnie takim powodem po czym go zmieniłem na poprawny (rozdawanie od razu wszystkim mutow za nadużywanie to nie jest jedyne rozwiązanie ale jeszcze musisz niestety dorosnąć żeby to pojąć) pozderki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Więc tak odnosząć się do tego co tu "napisałeś" nie uspokoili się tylko mówili dalej xeasy mówiłem niedozwolone słowo i pownien otrzymać. 1 rzecz dłuższego muta 2 rzecz powinien dostać muta z poprawnym powodem odrazu, a nie robisz "młyn" dajesz muty/unmuty muty z niepoprawnymi powodami. Dostałeś już parę ostrzeżeń (Zaakceptowanych skarg i nie ma poprawy) W moim odczuciu może jesteś wyluzowanym adminem ale w moim odczuciu admin pownien dawać przykład. Nie nadajesz się na to stanowisko w moim i wielu osób odczuciu, może odpocznij. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Nie wiem czy to jest jako spam ale cos dodam 1. 17 godzin temu, blumek napisał: dałem mu prześmiewczo muta z właśnie takim powodem po czym go zmieniłem na poprawny prześmiewczo to se innym dawaj muty i psuj sourcebans 2. mowisz ze sie uspokoili wszyscy gdzie po moim mute to po 1 rundzie jakos nie pamietam dokladnie wyszedles z serwera xd ja nie chce cie o nic oskarżać bo lubie cie nawet i wydajesz sie spoko ale ch*owe zachowanie ze dajesz mi muta i spi****lasz z serwera odrazu po czym na serwerze młyn na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Admin nie musi siedzieć na serwerze po nadaniu comms`a.@ blumekdawaj sensowne powody. Po ostrzeżeniach było dosyć spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi