Skocz do zawartości

Kłamałem

Udostępnij

mondej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, ogólnie sporo osób się nie będzie dziwić, lecz są osoby które o tym nie wiedzą. a natomiast kłamałem z moim wiekiem. Pomyślałem że będzie to odpowiednie by o tym napisać bo tak czy siak w tym roku ide do szkoly średniej więc lotto.
Urodziłem się 21.12.2007 czyli w tym roku będę kończył 15 lat. Czyli z wiekiem kłamałem o 2 lata. Zrobiłem to oczywiście dlatego bo chciałem mieć admina na jb 2 lata temu 😜 i w moim pustym łbie pojawił się pomysł by skłamać. i czekałem do momentu aż będę miał tyle lat ile mówiłem że mam od początku. Pozdrawiam i przepraszam.
Jak chcecie to mogę wrzucić zdjęcie legitymacji ;x
IMG_3071.jpg
(nie zamykajcie tego za szybko jak możecie)

• Smutne. 2
  • Haha! 3

W dniu 4.01.2022 o 03:33, mondej napisał:

Hej, ogólnie sporo osób się nie będzie dziwić, lecz są osoby które o tym nie wiedzą. a natomiast kłamałem z moim wiekiem. Pomyślałem że będzie to odpowiednie by o tym napisać bo tak czy siak w tym roku ide do szkoly średniej więc lotto.
Urodziłem się 21.12.2007 czyli w tym roku będę kończył 15 lat. Czyli z wiekiem kłamałem o 2 lata. Zrobiłem to oczywiście dlatego bo chciałem mieć admina na jb 2 lata temu 😜 i w moim pustym łbie pojawił się pomysł by skłamać. i czekałem do momentu aż będę miał tyle lat ile mówiłem że mam od początku. Pozdrawiam i przepraszam.
Jak chcecie to mogę wrzucić zdjęcie legitymacji ;x

(nie zamykajcie tego za szybko jak możecie)

Imo nie wiekiem zdobywa się posadę administratora, lecz dojrzałością w pewnych kwestiach oraz dobrą argumentacją...

Przynajmniej się przyznałeś szanuje.

• Lubię to! 1

• Tomgra zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności