mondej Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Hej, ogólnie sporo osób się nie będzie dziwić, lecz są osoby które o tym nie wiedzą. a natomiast kłamałem z moim wiekiem. Pomyślałem że będzie to odpowiednie by o tym napisać bo tak czy siak w tym roku ide do szkoly średniej więc lotto. Urodziłem się 21.12.2007 czyli w tym roku będę kończył 15 lat. Czyli z wiekiem kłamałem o 2 lata. Zrobiłem to oczywiście dlatego bo chciałem mieć admina na jb 2 lata temu 😜 i w moim pustym łbie pojawił się pomysł by skłamać. i czekałem do momentu aż będę miał tyle lat ile mówiłem że mam od początku. Pozdrawiam i przepraszam. Jak chcecie to mogę wrzucić zdjęcie legitymacji ;x (nie zamykajcie tego za szybko jak możecie) 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 yikes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopsik2009 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 gratuluje mozgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Przynajmniej sie przyznales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 a pokaż legitymacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 no spk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 wstszonsajonce mondeju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Nikt się nie domyślił 😮 Każdy był w wielkim szoku po napisaniu tej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Ej jak tak dobrze kłamiesz nauczysz mnie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 kogo to ku#wa interesuje czlowieku, cringe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 48 minut temu, Gustaw napisał: kogo to ku#wa interesuje czlowieku, cringe spoko, wyjdź na świeże powietrze zanim się zaczniesz wypowiadać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 O kurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Tak myślałem hehe i chętnie zobaczę zdjęcie legitymacji Edytowane 8 Stycznia 2022 przez RupTaK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 x d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 W dniu 4.01.2022 o 03:33, mondej napisał: Hej, ogólnie sporo osób się nie będzie dziwić, lecz są osoby które o tym nie wiedzą. a natomiast kłamałem z moim wiekiem. Pomyślałem że będzie to odpowiednie by o tym napisać bo tak czy siak w tym roku ide do szkoly średniej więc lotto. Urodziłem się 21.12.2007 czyli w tym roku będę kończył 15 lat. Czyli z wiekiem kłamałem o 2 lata. Zrobiłem to oczywiście dlatego bo chciałem mieć admina na jb 2 lata temu 😜 i w moim pustym łbie pojawił się pomysł by skłamać. i czekałem do momentu aż będę miał tyle lat ile mówiłem że mam od początku. Pozdrawiam i przepraszam. Jak chcecie to mogę wrzucić zdjęcie legitymacji ;x (nie zamykajcie tego za szybko jak możecie) Imo nie wiekiem zdobywa się posadę administratora, lecz dojrzałością w pewnych kwestiach oraz dobrą argumentacją... Przynajmniej się przyznałeś szanuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi