TIKUS Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: Tiko Nick admina: Asko Długość bana: Dzień Data i godzina: 03.01.2022, 15:20 Serwer: JB Powód bana: Działanie na niekorzyść serwera Mapa: jb_longstreet Wytłumaczenie: Sytuacja wygląda następujaca, spytałem sie Australii z Rivii o to czy można wziąść tego zwierzaczka z secreta na longstreet, powiedział mi, że "nie wiem" albo, że "można", szczerze nie pamiętam. Na pierwszej mozliwej rudnzie sie zbuntowałem i tam pobiegłem, wziałem zwierzaczka i serwer zaczął lagować, po chwili go wyrzuciłem, a nastepnie dostałem bana, przepraszam z całego serca za to, prosiłbym o przebaczenie, nie chciałem zadzialać na niekorzyść serwera. Miłego popołudnia/wieczoru/poranka! Edytowane 3 Stycznia 2022 przez ToNieJaJestemXD zmiana nadawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Chciałbym tylko zaznaczyć, że jestem na nieobecności. Pewnie chodzilo o asko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIKUS Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) Tak, o Asko, bardzo przepraszam. Mój błąd, już to edytuje. Edytowane 3 Stycznia 2022 przez ToNieJaJestemXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 W woli wyjaśnienia, nie wiem/można mówiłem bo grałem na tej mapie łącznie z 3 razy i nawet nie wiem o jakie zwierzaki chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIKUS Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Teraz, Australia napisał: W woli wyjaśnienia, nie wiem/można mówiłem bo grałem na tej mapie łącznie z 3 razy i nawet nie wiem o jakie zwierzaki chodzi nie daleko cel po lewej stronie jest laweczka z zwierzakiem, klikasz e na niego i jestes w secrecie, w którym wpisujesz kod i masz zwierzaki jako wabiki, które zlagowały serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 skracam do 4h@ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi