wiktooor Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Nick: ToruT Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Większość czasu nid ma admina i patola jest. Ludzie sobie robią spec fk i do tego jest mnóstwo skarg. Mam doświadczenie w adminowaniu, więc czemu nie. Doświadczenie w adminowaniu: Admin JB#2, Admin JB, Admin Surf, Admin Mirage 3x, UBT Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-21 Link GT: GT Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: STEAM Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Na tak +Wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 na tak +doświadczenie +nie jest toxic +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Ta +Ogar +Doświadczenie -black listę mi załatwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Na tak +Doświadczenie +Spoko ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Na tak +Doświadczenie +Aktywność +Miły/Pomocny +Mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 (edytowane) tak +ogar +posiada musk +posiada glowe +Ninya +Włascicel Ninya -nie chce mi dac zastepcy w ninya Edytowane 31 Grudnia 2021 przez lowmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 tak +zachowanie +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AD1 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Na tak +Zachowanie +Doświadczenie + Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 1 godzinę temu, #$Monster$# napisał: -black listę mi załatwił No tak średnio bym powiedział. Tak średnio 22 minuty temu, lowmi napisał: -nie chce mi dac zastepcy w ninya xd Tak Sm Doświadczenie Turot Noob z Goldem przez całe życie Ale giga chad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Tak Torcik to szef sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Na tak - boostowany prze ze mnie do MGE + dobry mimo to + jb tez ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Na tak - boostuje go wraz z Australia +ogarnia + był juz tu adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Na tak staz doswiadczenie Obecny ubt’ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Na tak -ogarnięty -spoko ogarnia jb -no i ma doświadczenie w SourceMod'zie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 na tak doświadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Tak +giga czad +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi