ponczek Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) - Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Akemi Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) ogl zbugowałem sie w scianie a akemi mnie zabił była to zabawa kd nwm być może (kubus ktory miał życzenie) by mi oddał życzenie Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Data i godzina zdarzenia: 21:53 30.12.2021 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demo jb_paradise_lost_fix 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Akemi - 180 ctban - specfk na zabawie@ Moderator@ Początkujący Moderator@ naiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi