plonne123 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Nick: ◘...KASIJ...◘izicase.pl Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem praktycznie codziennie na serwerze i czasami się zdarza, że brakuje admina na serwerze, więc mógłbym zaradzić sytuacji łamania regulaminu Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na 2 serwerach i każdy mnie chwalił Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Wieczornych Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198178419730/ Mikrofon: Posiadam Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Brak linku GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi