SK4N3R Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nick oskarżonego: Bekashi, Bałtoś Opis sytuacji: info poza grą Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 26.12.2021 jb_lego_jail_2k17b [godzina 20:21-20:53], 4. minuta demka Dowody: demko, wiadomość na dc adminów Proponuję dodać kolegów na czarną listę dot. infa poza grą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekashi Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Pamiętam dokładnie całą sytuacje czekałem wcelowany około 12 sekund poskanowałem coś tam trafiłem, zacząłeś uciekać. Pobiegłem za tobą i gdy wszedłem do jakiegoś pokoju z zabawą sprawdziłem lewą stronę pierwsze, a potem prawą i cię zabiłem. Imo jak się nie umie strzelać i ktoś lepszy od ciebie cię zabije to od razu info? yikes. I to, że jesteśmy w jednym gangu i byliśmy razem w ct nic nie zmienia. Poćwicz 1 2 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltek Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Po tym jak umarłem nie było mnie przy kompie, a zresztą po co mam mu dawać jakieś info jak to tylko gra 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 bekaski - info ts - 1440 ban bałtos - info ts - 1440 ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi