Skocz do zawartości

[Przyjęta]gang / skarga

Udostępnij

Gustaw

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/gustaaaaw/

Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/xEasy66/

Nick oskarżonego:easy 
Opis sytuacji:faworyzuje pod naszą ekipe osob ma wyebane w innych jakies dzieci lat 8 plują sie od poczatku mapy ja ginac 40 razy mając freedaya zadarlem sie mialem fd i dostalem muta na 3h  a ludzie ktorzy sa na blackliscie dostaja nawet mniej niz ja bo ludzie nie sa w usa i dostają 7 razy mniejsza kare niz my. naiz wyjeb tych mentali co maja po 13 lat w administracji bo sie gadac nic nie da serwerze.nastepna mapka dust 2 final chyba drix powiedzial jedna rzecz 4fun i mu wywaliliscie muta na dzien ? XD imo jakby ktos byl inny a nie z usa to by dostal 2 h
Serwer:jb

Data i godzina zdarzenia:20;03 jakos lego mapa next mapa dust 2 final
Dowody:mapa

Edytowane przez uSzanowankoo

Pragnę wtrącić,  że osoby na black liście mają mniej ostrzeżeń i dłuższe muty, natomiast Drix jest na czas określony na czarniejszej liście ( najz nie bij, że powiedzialem) I z automatu powinien dostawać te muty jeszcze dłuższe, również zastanawia mnie skad wiesz kto aktualnie jest na black liście, kto nie jest- od twojej degradacji została lekko zaktualizowana. 

,, ludzie którzy są na black liście dostają nawet mniej niż ja"

Skad pewność, że tam nie trafiłeś?

Co do admina to najz oceni

Pozdro

• Smutne. 1

32 minuty temu, Gustaw napisał:

zadarlem sie mialem fd i dostalem muta na 3h  a ludzie ktorzy sa na blackliscie dostaja nawet mniej niz ja bo ludzie nie sa w usa i dostają 7 razy mniejsza kare niz my.

dostałeś muta na 3h bo przester robiłeś i tyle, w Taryfikatorze masz napisane ze za nadużywanie mikrofonu jest mute od 30min do 6 godzin wiec w czym problem, uciszałem cię dużo razy na msay'u bindem z dzwiękiem, te "dzieci lat 8" jakoś się uciszyły troche ty nie.

dodam ze na tej mapie dałem 4 muty z czego kazdy po 180 wiec gdzie ta faworka kolego

Edytowane przez xEasy66

24 minuty temu, asaso napisał:

Pragnę wtrącić,  że osoby na black liście mają mniej ostrzeżeń i dłuższe muty, natomiast Drix jest na czas określony na czarniejszej liście ( najz nie bij, że powiedzialem) I z automatu powinien dostawać te muty jeszcze dłuższe, również zastanawia mnie skad wiesz kto aktualnie jest na black liście, kto nie jest- od twojej degradacji została lekko zaktualizowana. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to co bedzie zaraz najczarniejsza lista? 😂😂😂😂😂😂(troche to rasistowskie z strony adminów tego serwera). Za majorawnie najlepszego majora na tym serwerze @ SchMidTna blackliscie byly osoby ktore maja min 50 comms'ow, ja ktory posiadam max 40 commsow z czego 20 błędnych a jestem czarniejszej liscie 😂😂😂😂. Chciałbym dopowiedzieć, że zaraz będę dostawał muty za powodzenia kurwa XD  lub inne banned słówko, zapewne monster ktory posiada 170 commsów jest na czarnej liscie a nie na czarniejszej liscie 😂😂😂😂. Szkoda jest to, że osoby które dostały admina przed tym gadali słówka jak niger itd czyli najgorsze słówka na tym świecie, admini słyszeli jak i widzieli,   a mają admina na tym serwerze 😂😂😂😂. Powiedziałem takie zdanie - jebać wszystkich, to dla zartu nie dawajcie mi muta. Podkreslilem to ze to bylo dla zartow a dostalem muta na dzien 😂😂😂😂. ^ osoba ktora na lego naduzywala czyli crackersus czy jakos tak i jakis inny chlop bez mutacji, mowia ile chca i l tylko crackersus dostal  muta na 30 min gdy wiemy, ze osoby bez mutacji nie powinni naduzywac mikrofonu😂😂😂😂 ( no ale lepiej zmutowac gustawa ktory wydarl raz sie do mikrofonu przez to ze go zajebali 15 razy gdy mial freeday'a bo jest z usa ), a i admini na tym serwerze z wyjatkami wyjmijcie kija z dupy, ok, dzieki serio serwer bedzie wtedy naprawde lepszy ale tak serio mowie  😎🤟 pdw wszystkich dobrych ziomkow dobry przekaz leci bo ten serwer leci w gore👆  
oceniam ten serwer na taka ocene like.png.d8eb9503cac960332d204cd9182d0c6b.png

Edytowane przez Drix
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

Spam

Przez bartaz,

3 minuty temu, Gustaw napisał:

Nie moja ze mam taki mikrofon jak glosniej mowie.Wiec jaki przester 

pora zacząc cziszej mowic, moze pomoze 😉

5 minut temu, Drix napisał:

crackersus czy jakos tak i jakis inny chlop bez mutacji, mowia ile chca i l tylko crackersus dostal  muta na 30 min gdy wiemy, ze osoby bez mutacji nie powinni naduzywac mikrofonu

tego muta nadal australia nie ja wiec nie do mnie z problemem

a i tak tylko dopowiem ze nawet jak "wyjmiemy tego kija z dupy" to nic na serwerze sie nie zmieni, cala wasza ekipka i tak bedzie robic syf i sie obrazac.

5 minut temu, Gustaw napisał:

no i o to chodzi ze wiekszosc adminow daje po 30 max 60 a ty wyjezdzasz mi z 3h gdzie mam ledwie 10 commsow czlowieku 

to moze zacznij sie zachowywac, zamiast przesterow mozesz napisac na u@ ze mialeś fk i chcesz fd czy co tam sie dzialo a nie nawalac przesterami

• Haha! 1

Spam

Przez bartaz,

3 minuty temu, xEasy66 napisał:

Tego muta nadal australia nie ja wiec nie do mnie z problemem

Ale Australia był przez chwile i chociaż go nadał bo Ty i Strachu nic nie zrobiliście z tym chłopem xD

4 minuty temu, xEasy66 napisał:

a i tak tylko dopowiem ze nawet jak "wyjmiemy tego kija z dupy" to nic na serwerze sie nie zmieni, cala wasza ekipka i tak bedzie robic syf i sie obrazac.

No tak to nie działa, bo jeśli widzimy, że admin nie ma kija w dupie to jesteśmy raczej spokojni a gdy widzimy, że ktoś ma kija to robimy tak, żeby ta osoba dostała degrada po to by ten serwer szedł w przyszłość i był najlepszy 😎🤟

• Haha! 1

Spam

Przez bartaz,

Teraz, xEasy66 napisał:

to moze zacznij sie zachowywac, zamiast przesterow mozesz napisac na u@ ze mialeś fk i chcesz fd czy co tam sie dzialo a nie nawalac przesterami

To kur@a zacznij czytac u@ jakbyscie reagowali i by mnie nie zabili 18 razy na freedayu to bym nie krzyczal zobacz demko i wez sobie logi z chatu i popatrz na u@ dzieki

15 minut temu, xEasy66 napisał:

Ja wtedy ledwo co wbiłem na serwer, mówiłem żeby się uspokoił, nie ogarnął się to dostał mutea. Dostał 30 zgodnie z taryfikatorem. 
Ogolnie zawsze trzymałem się tej zasady w regulaminie admina, cos Ala „pamiętaj ze gracze tez człowiek” (we wskazówkach cos takiego jest), więc zawsze wolałem dać po 2 ostrzeżenia a nie sypać mutami po 3 godziny za przester. W 99% przypadków takie cos wystarcza a jak nie wystarcza to mucik i naura.

ps nie wkleil się tam cytowany fragment, chodzi o te 2 linijki z moim nickiem

Edytowane przez Australia
  • Lubię to! 1

4 minuty temu, Drix napisał:

No tak to nie działa, bo jeśli widzimy, że admin nie ma kija w dupie to jesteśmy raczej spokojni a gdy widzimy, że ktoś ma kija to robimy tak, żeby ta osoba dostała degrada po to by ten serwer szedł w przyszłość i był najlepszy

ja podchodzilem do was ogolnie bez kija ale po dzisiaj to nie wiem co bedzie bo zawsze to musze was uciszac bo co chwila jest jakies wyzwisko i tym podobne i to ja obrywam skargą :D

dalem za przeproszeniem w Ch.j msay'ów na uciszenie gustaw dalej nic, ja ulegiwać nie będę jak chce ktoś pod górkę to mu zrobie pod górkę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności