xMrHaski Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Nick (Na jakim grasz na serwerach): arenaskill.pl xMrHaski Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Od kiedy zacząłem tu grać, bardzo mi się spodobał serwer cod. Chciałbym odciążyć xBonio od obowiązków, ponieważ wiem, że ma dużo innych zajęć na głowie. Czytałem różne poradniki na temat admina i nie tylko, opiekowałem się kiedyś COD-MODEM i myślę, że mogę spróbować,mam dużo wolnego czasu który mógłbym poświęcić na rozwój serwera,jeśli chodzi o wątki to wiem że nie dużo poprawiłem,ale ciężko jest coś wymyślić sensownego a jak coś wymyśliłem to już taki wątek istniał cały czas myślę nad tematami. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.): 3 lata Jak długo gram w CS:GO?: od 4 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 7:00-18:00 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/arenaskill.pl xMrHaski/185.40.196.238:30043/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 W Twoim podaniu brakuje następujących podpunktów: Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak/Nie) Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi