#$Monster$# Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) australia Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) dal mi perm ct bana za niby mass fk i obijanie nade XD jak nie bylo zadnego mass fk bo zabijalem tych co na mnie biegli i faworyzuje shizera bo zrobił fk guzkiem i nawet nie dostał ostrzeżenia Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jb Data i godzina zdarzenia: 23-12 22:35 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko sb Edytowane 23 Grudnia 2021 przez #$Monster$# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zabijałes ludzi którzy byli jakieś 7 metrów od ciebie, walnąłeś nade w grupkę jakiś 8 ludzi, nie wiem czego ty się spodziewałeś xD ledwo kogoś zobaczyłeś i już strzał z shotguna. Dla mnie to wyglądało jak spec fkille To ze ktoś za tobą biegnie to nie oznacza ze już złamał „bezpieczna odległość” a i jest 22:35 a nie 20:35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 00:39 - spec fk na shizerx 00:43 - spec fk na toko 01:17 - fk na el patron 01:22 - fk na akemi dodatkowo nade w graczy perma nie będzie, natomiast odpoczniesz tydzień od ct 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi