Mikus Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) adi Opis sytuacji: nie ogarnia,faworka,freekiluje Serwer: jb Data i godzina zdarzenia: 21.12.2021 18 35 Dowody: dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AD1 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 (edytowane) A więc tak zabiłem cię bo biegłes do broni gdy dałem polecenie pozycja buntu więc nie wiem gdzie masz freekilla. Bo zmutowalem cie i twoich kolegów za nadużywanie oraz obraze to odrazu nie ogarnia. Na kim niby faworka? Edytowane 21 Grudnia 2021 przez AD1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 olixen - rasizm, naduzywanie - 180 mute bakajoko - obraza, rasizm, naduzywanie, - 240 mute mute dla mikusa niezbyt słuszny, można było to ogarnąć na u@, aniżeli robić młyn natomiast fk ciężko ocenić, bardziej podchodzi mi, że jednak był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi