#$Monster$# Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) freshu watazka olixen Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) to tak watazka nie umie mnie zrespic jak mowia mu ze fk byl potem mnie zrespil olixen robi mnie mnie spec fk jakis czas pozniej poczatek rundy freshu mnie z awp strzela bez podstawy i robie na mnie spec fk Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jb Data i godzina zdarzenia: 21-12 17:25 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko z wymienionej wyzej godziny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 2 minuty temu, #$Monster$# napisał: o tak watazka nie umie mnie zrespic jak mowia mu ze fk byl potem mnie zrespil olixen robi mnie mnie spec fk nie był to spec fk bo zrozumiałem to, że niebyło freekilla i dlatego cie zajebałem i tak czy siak zostałeś przez admina zrespiony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 freshu wraca do perm ctbana freshu - bugowanie piłki - 1440 ban chakra - nieogarnianie - 180 ctban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi