realfejmior Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/fejmiorrr1337/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Watażka Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) no oglsytuacja wygladala tak że warden(watażka) przeskoczyl nademna i go hitnolem stajac w miejscu watażka mnie zabil i powiedzial ze niby nie ma prowokacji na wardenie Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB Data i godzina zdarzenia:13:26 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko jb_dust2_v50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Chciałbym dodać że na mapie boxer miałem fd watażka mnie freekiluje po czym krzyknąłem ze mam fd i żeby mnie zrespil i dał mi muta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watazka Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 9 minut temu, #$Monster$# napisał: Chciałbym dodać że na mapie boxer miałem fd watażka mnie freekiluje po czym krzyknąłem ze mam fd i żeby mnie zrespil i dał mi muta Nie byłeś zielony, a że było dużo zbuntowanych odruchowo cie zabiłem, po czym krzyczales non-stop i wyzywales mnie od matoła zgłaszając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Prowokacja na wardenie istnieje. Gracze muszą zachować bezpieczną odległość, natomiast to ty w nich wskoczyłeś. Sytuacja z monsterem: Miałeś fd, natomiast kolor Ci po szybkiej chwili znikł. konsekwencji brak, wszystkiego wiedzieć nie można watażka - 60ctban - nieogarnianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi