Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga

Udostępnij

RealGangstaSht

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ArcZi

Nick oskarżonego: Kolednik

Opis sytuacji: Kolędnik wyszedł zza ściany wcelowany we mnie i od razu strzelił mi głowę ze scouta, choć nie miał prawa wiedzieć gdzie jestem. (Byłem wtedy przy healu i gdy odszedłem akcja się zaczyna)

Dowody: jb dust2 final 2

Godz: ok. 18:05/10, była to chyba 4 rudna jeśli dobrze pamiętam.

• WOW MEGA! 1

7 minut temu, [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ napisał:

Nie zgadzam się z tym 

Ponieważ scoupowałeś i miał prawo wiedzieć ze tam jestes

Do odrzucenia

Na demku wszystko wyjdzie :) Poza tym nawet aimbot mówił ze na niego wtedy patrzył i już przez ścianę celował mi w głowę xD Wszyscy byli zdziwieni tą akcją poza tobą także twoje "do zamknięcia" to wiesz gdzie sobie wsadzić możesz xDDDD

Ciekawe ze przez mojego scoupa po kilku sekundach odkąd go zrobiłem i to jeszcze przez ścianę "usłyszał" położenie mojej głowy xDDDDD

Edytowane przez RealGangstaSht

25 minut temu, kolednik33 napisał:

dal mi fajki zebym napisl

[19:23]
[Kubuś <3] ☾☜☯☞☽:
ale co
kto ci dal fajki
xD

[19:23]
ᗑᎥᗰß۝Ƭ:
realgangsta
:*

HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Po 1 sam ci powiedział, że cie trollował 

Po 2 jeśli jest to możliwe to proszę o sprawdzenie czy robiłem mu jakikolwiek przelew

Po 3 załączam ssa z naszej rozmowy na steam gdzie widać, że nic takiego nie miało miejsca

Po 4 sam dobrze wiedziałeś i wiesz ze to nie prawda a ty i tak  próbujesz to wykorzystać przeciwko mnie. Nie sądziłem, że jesteś AŻ tak głupi xD Myślisz, że ja coś mam do tego kolędnika, że miałbym komuś fajki wysyłać tylko po to żeby się pod skargą wypowiedział? Poza tym po co jak i tak wszystko na demku wyjdzie?  Ja nic do niego nie mam po prostu ta akcja wydała się dla mnie bardzo dziwna i napisałem tą skargę po to, żeby osoby, które się tym zajmują oceniły czy mam rację czy nie.

image.thumb.png.35af47e57ba419cc3b7d84f8d2286051.pngPo 1 

• Smutne. 2

to po co by mi to pisał xD po tym jak powiedziałeś do niego po co takie coś wogóle piszesz on do mnie napisał:  [19:51]
ᗑᎥᗰß۝Ƭ:
    wiesz  ze  zartowalem?  on   juz   juz  sie  pruje  xD

on juz sie pruje xD (chodziło o arcziego bo się zbulwersował że aimbot takie coś wogóle do mnie napisal i mnie zwyzywał

3 minuty temu, [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ napisał:

to po co by mi to pisał xD po tym jak powiedziałeś do niego po co takie coś wogóle piszesz on do mnie napisał:  [19:51]
ᗑᎥᗰß۝Ƭ:

on juz sie pruje xD (chodziło o arcziego bo się zbulwersował że aimbot takie coś wogóle do mnie napisal i mnie zwyzywał

ej bo AIMBOT ma autohotkey XD

Edytowane przez 'brogio-kunれ は ど
zle napisaem
  • Smutne. 1

10 minut temu, RealGangstaSht napisał:

HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Po 1 sam ci powiedział, że cie trollował 

Po 2 jeśli jest to możliwe to proszę o sprawdzenie czy robiłem mu jakikolwiek przelew

Po 3 załączam ssa z naszej rozmowy na steam gdzie widać, że nic takiego nie miało miejsca

Po 4 sam dobrze wiedziałeś i wiesz ze to nie prawda a ty i tak  próbujesz to wykorzystać przeciwko mnie. Nie sądziłem, że jesteś AŻ tak głupi xD Myślisz, że ja coś mam do tego kolędnika, że miałbym komuś fajki wysyłać tylko po to żeby się pod skargą wypowiedział? Poza tym po co jak i tak wszystko na demku wyjdzie?  Ja nic do niego nie mam po prostu ta akcja wydała się dla mnie bardzo dziwna i napisałem tą skargę po to, żeby osoby, które się tym zajmują oceniły czy mam rację czy nie.

image.thumb.png.35af47e57ba419cc3b7d84f8d2286051.pngPo 1 

Nie pisz ,, Cie, wiedziales " Bo to nie do mnie pisał jak do góry widać :p

Teraz, [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ napisał:

ᗑᎥᗰß۝Ƭ:

on juz sie pruje xD (chodziło o arcziego bo się zbulwersował że aimbot takie coś wogóle do mnie napisal i mnie zwyzywał

CZŁOWIEKU A SKĄD JA MAM TO WIEDZIEĆ DLACZEGO CI TAK NAPISAŁ? JEGO MOŻE ZAPYTAJ.

Nie masz na to żadnych dowodów poza jego słowami a ja mam ssa i tak jak napisałem wyżej jeśli da się sprawdzić czy robiłem mu jakiś przelew to wszystko wyjdzie :) Niby gdzie miałem się z nim tak ugadyać poza steam? przez telefon? xDDDDDDDDDD

I nie dziw się, że się zbulwersowałem bo co jak co ale pomówień w moim kierunku nie trawie a co dopiero z ust kogoś takiego jak ty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności