Belz Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Twój Nick: DonCorleone Belz Nick oskarżonego: Asko Opis sytuacji: Asko daje niesłusznego muta dla mnie na zabawie hide ponieważ chakra znalazł chłopa za wieżą a ja patrzyłem na jego pova i mówie no rzeczywiście za wieża i daje muta na godzine, oraz faworka na skanerze Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB Data i godzina zdarzenia: 19.12.2021 godzina ok. 13:10 Dowody: Demko z serwera 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 4 minuty temu, Belz napisał: oraz faworka na skanerze XD? Zabawa chowany, 2 graczy schowało się za wieżą. Jeden zginął, a drugi jeszcze żył. Słowa "no rzeczywiście za wieżą" powiedziałeś przed tym jak chakra nawet go zobaczył. Wiec no nie wiem w czym problem. Na serwerze obecny był jeszcze @ watazkato on może wie coś o "faworce na Skanerze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Już można było nie dawać nikomu, jeżeli każdy się bawił, aniżeli jednej osobie. grzechu - 30 mute - podpowiadanie wisnia bakajoko - 30 mute - podpowiadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi