Gustaw Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Link do steam:https://steamcommunity.com/id/Gustaw111/ Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/PawelekToZiomal/ Nick oskarżonego:paweł Opis sytuacji;no admin nie wie co ma robic i ma swoj taryfikator banow nie chce mi sie duzo pisac ale po prostu 13 letni chlopak nie posiada zbyt duzego mózgu i psychiki to pelnienia obywatelstwa na więziennym serwerze.Mapa przed arcadem monster wyzywal od niggerow i cz4rnuchów kopka oraz wyzywajac go slowem czopek i nie bylo nic na arcade freshuu powiedzial do mnie nigger RAZ i dostal muta na 2 h a dawidowi za obraze rodziny dal 90 XD wiec nie wiem gdzie znalazl ten taryfikator ale spoko.i sytuacja z nieogarnianiem ze byl fk na zyczeniu i tt wybaczyl tego fk a pawel nie z unctbanowal kumpla a w regulaminie pisze za wybaczenie nie moze byc ctban. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Data i godzina zdarzenia:16 40 cały arcade b6 do obejrzenia 15/12/21 Dowody: demo 2 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 ba_jail_farmville✅brak ostrzeżenia dla monsterajb_arcade_b6❌gag dla dawida za krótki w moim mniemaniu, natomiast - Obrażanie rodziny gracza - Mute/Gag od 30 minut do 1 tygodnia (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 12h.)❌mute dla fresha sluszny, przegłos też się liczy ;d✅slay słuszny (za długie wybieranie życzenie, natomaist wynikło to z nieznajomości regulaminu), w tamtym momencie powinieneś dostać fd (bądź inne życzenie) z racji iż chakra powiedział, że masz zyczenie, natomiast on ctbana✅ctban z początku słuszny, natomiast powinien zostać zdjęcy z powodu wybaczenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi