Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga na głomba

Udostępnij

Gustaw

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam:https://steamcommunity.com/id/Gustaw111/

Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/PawelekToZiomal/

Nick oskarżonego:paweł                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Opis sytuacji;no admin nie wie co ma robic i ma swoj taryfikator banow nie chce mi sie duzo pisac ale po prostu 13 letni chlopak nie posiada zbyt duzego mózgu i psychiki to pelnienia obywatelstwa na więziennym serwerze.Mapa przed arcadem monster wyzywal od niggerow i cz4rnuchów kopka oraz wyzywajac go slowem czopek i nie bylo nic na arcade freshuu powiedzial do mnie nigger RAZ i dostal muta na 2 h a dawidowi za obraze rodziny dal 90 XD wiec nie wiem gdzie znalazl ten taryfikator ale spoko.i sytuacja z nieogarnianiem ze byl fk na zyczeniu i tt wybaczyl tego fk a pawel nie z unctbanowal kumpla a w regulaminie pisze za wybaczenie nie moze byc ctban.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)

Data i godzina zdarzenia:16 40 cały arcade b6 do obejrzenia 15/12/21 
Dowody: demo

• Smutne. 2
  • WOW MEGA! 3
  • Haha! 3

ba_jail_farmville
brak ostrzeżenia dla monstera

jb_arcade_b6
gag dla dawida za krótki w moim mniemaniu, natomiast - Obrażanie rodziny gracza - Mute/Gag od 30 minut do 1 tygodnia (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 12h.)
mute dla fresha sluszny, przegłos też się liczy ;d
slay słuszny (za długie wybieranie życzenie, natomaist wynikło to z nieznajomości regulaminu), w tamtym momencie powinieneś dostać fd (bądź inne życzenie) z racji iż chakra powiedział, że masz zyczenie, natomiast on ctbana
ctban z początku słuszny, natomiast powinien zostać zdjęcy z powodu wybaczenia

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności