#$Monster$# Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) kijo Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) za nic wyrzuci gracza chanczon.xxx z gangu gracz zacza grac 3dni temu dolaczyl do gangu aktynwosc mial dobra nie lamal tez regulaminu serera Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 15-12 cos kolo 12 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) commsy gracza oraz gt w zaden sposob nie lamal regulaminuani gangu ani serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 41 minut temu, #$Monster$# napisał: Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) kijo Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) za nic wyrzuci gracza chanczon.xxx z gangu gracz zacza grac 3dni temu dolaczyl do gangu aktynwosc mial dobra nie lamal tez regulaminu serera Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 15-12 cos kolo 12 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) commsy gracza oraz gt w zaden sposob nie lamal regulaminuani gangu ani serwera nie za nic tylko za złamanie regulaminu gangu gdy freeze sie zbuntował to chanczon szukał go razem z ctkami mówiłem mu wiele razy aby dodał mnie na steamie lub wyslał discorda nie zrobił tego wiec nie zapoznał sie z regulaminem gangu Teraz, kijq1337 napisał: nie za nic tylko za złamanie regulaminu gangu gdy freeze sie zbuntował to chanczon szukał go razem z ctkami mówiłem mu wiele razy aby dodał mnie na steamie lub wyslał discorda nie zrobił tego wiec nie zapoznał sie z regulaminem gangu bardziej chodziło mi o to że chanczon go znalazł i mowił o tym ctkom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi