mewho Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: me who Wiek: 21 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Kandyduje na admina ponieważ, często jestem na serwerze i czesto napotykam osoby, które utrudniają rozgrywke mi oraz innym graczom. a chyba jeszcze nigdy nie spotkałem admina na serwerach retake. Jestem osobą dorosłą z doświadczniem w cs, może jeszcze nie potrafie sm`a, ale patrzac na necie wyglada to bardzo podobnie do amx`a. Chciałbym po prostu lepiej wykorzystac czas ktory spedzam na serwerze, dbajac tam po prostu o kulture gry, a ostatnio dosyc duzo cheaterow jest na serwerach. Gram na wszystkich 3 serwerach retake Doświadczenie w adminowaniu: głównie w cs 1.6 bylem adminem, a w csgo raczej grałem faceity i nie mialem okazji byc podczas grania w csgo, ogolnie serwery retake Jak długo gram w CS:GO?: W csgo gram praktycznie od poczatków tej gry z kilkoma przerwami (ogolnie cs od 15 lat) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wchodz na serwer w zaleznosci od ilosci osob na serwerze, godzinowo wyglada to mniej więcej miedzy: 9-15 oraz 18-22, (ogolnie na waszych serwerach retake gram od około roku) Link GT: https://www.gametracker.com/player/me who/51.77.34.138:30000/ Znajomość SM: Sczerze mówiąc nie miałem styczności z sm, ale nic trudnego sie tego nauczyć. W cs1.6 obusgiwałem amx. Z tego co widze sourcemod jest podobny do amx Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/mewho0/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 14 Grudnia 2021 przez mewho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Aplikant musi aktywnie grac na serwerze. link z rt3 popraw go w zgloszeniu do moderatorow Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi