STILETTO Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) nie mam Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/profiles/76561199217903904/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) steave Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) nie ogarnia i zabija mnie za nic i faworyzuje kolege Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 13.12 9:10 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) mapa z 9:10 dzisiejszeg dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Jeżeli chodzi o tę minutę (NIE MAPĘ!) to dostrzegłem 2 fk. steve - ctban 180 - 1 spec fk@ Admin JBdo nadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi