Gustaw Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 (edytowane) Jak cos nie siedzcie na tsie podczas grania bo insta ban sadge jest zakaz rozmawiania z kumplem Nick:dj saxa420 Nick admina:asko Długość bana:caly dzien Data i godzina:2021-12-11 14:48 \ Serwer:jb Powód bana:info ts3 Mapa:nie wiem nie ja dostalem ale macie godzine saxa gadal z kolegą i kolega wygral kpna i asko dobry obywatel stwierdzil ze niemozliwe ze ktos wygral zabawe na mapie i dal bana bez zadnych dowodow Edytowane 11 Grudnia 2021 przez Gustaw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Warden rozpoczął zabawę "Kamień Papier Nożyce" jeden z graczy od razu po komendzie prowadzącego kliknął w przycisk. Druga osoba czekała ok. 5-10s i od razu dała kamień (tą osoba był qwerty). Od razu wyglądało to jak info. Spojrzałem na ts, i zobaczyłem 2 graczy siedzących razem na kanale saxe oraz wyżej wymienionego qwertego. Po chwili zmienili oni nick, aby nikt nie myślał ze to oni. (Gracza Strachu nie było wtedy na serwerze) Ps. Gracz saxa pisał mi w prywatnej wiadomości na steam, że nie miał jak dać mu infa, ponieważ był u @Gustaw 'a na kanale Ts Ale jak widać w ss powyżej zmienił on kanał ok. 10min przed nadaniem bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi