Strachu Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Nick: Strachu Wiek: 23 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Zrozumiałem swój błąd po degradzie i chciałbym dostać ostatnia szanse bycia adminem jest tez paru adminów na serwerze ale gdy są potrzebni to ciężko ich dostać by wbili na serwer Doświadczenie w adminowaniu: miałem już admina na HnS i JB Jak długo gram w CS:GO?: 8 lat ponad 2500 h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: różnie najczęściej od 18 do 24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[EASY] Strachu/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[AFK] Strachu/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Strachu111/ Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltek Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Ja jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Tak Wiek Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watazka Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Tak, dojrzała osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Na Nie -degrady -zachowanie to kabaret w dalszym ciągu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 nie nie wiesz co oznacza slowo prowokacja nie ogarniasz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 nie jestes odklejencem a na jb powinni byc mili ludzie tacy jak ja nie ogarniasz dajesz gagi za to ze ktos napisal za co dostal muta xddd 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 nie -degrad + - zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 na nie -nie ogarniasz -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 ni huya bez mozgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Na tak Powody +wiek Przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Nie xD? Niedawne dengu Brak poprawy w zachowaniu Czy to będąc adminem, czy graczem prowokujesz, wiec xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 na nie -dengu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi