OnlyWin Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Propozycja to: Dodanie nowej klasy Treść: Dodanie nowej klasy Nazwa: Speedrunner (nazwę można zmienić) Statystyki: -25% mniejsza grawitacja -3 skoki Bronie: -mac10 / ump -p250 (Bronie można zmienić) Klasa byłaby darmowa od 1400 lvl (do ustalenia) Co sądzicie o tym, byłaby to najszybsza klasa na serwerze a zarazem byłaby darmowa, posiada tyle samo skoków co hero oraz mentos. Myślę że bronie oraz Statystyki są wmiarę okej, nie dodawałem żadnej umiejętności (np. X% na natychmiastowe zabicie) gdyż myślę że mogłaby się stać zbyt op Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 (edytowane) bardziej proponuje pp-bizon jako bron głowna na tak Edytowane 11 Grudnia 2021 przez xEasy66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi