szefito Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) szef totalny Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Dużo czasu spędzam na serwerze, mam pewne doświadczenie i chciałbym wspomóc grono administracyjne w ich zadaniach, aby gra na serwerze była miła i przyjemna. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Byłem adminem na dwóch innych sieciach oraz byłem raz opiekunem dostępu do FTP nie miałem ponieważ musiałem zdobyć zaufanie wśród właściciela. Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Porannych oraz wieczornych zdarzyć się może, że nawet południe. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków)GT 1GT 2GT 3 Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5/10 Link do profilu Steam: STEAM KLIK mam też drugie konto na, którym bardziej gram mm ale bardziej tez w inne gry STEAM 2 KLIK (miałem kilka kont tylko już nazw nie pamiętam). Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Nie masz przegrane 24h na serwerze brak nicku do odrzutu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 co ***** XDDD??? -Nick -Zachowanie na serwerze -Czas spędzony na serwerze Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 -czas na serwerze -brak nicku Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Na nie -no name -brak nicku -czas gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi