naiz Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Propozycja: Dodanie sniegu Treść: Proponuję dodanie śniegu na serwer w okresie świątecznym. Wygląda to mniej więcej tak: imagine poczuć klimat sprzed 8 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 9 Grudnia 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) Spoiler Włączmy też śnieg na forum, może dzięki temu niektórzy nie będą mogli z niego korzystać z powodu zbytniego obciążenia komputera. JEŚLI nie powoduje to większych spadków wydajności u graczy, to jestem za dodaniem tego na wszystkich serwerach. Na tak Edytowane 9 Grudnia 2021 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 nie pls :(( fpsy rip ja bym dodał temu wariatowi czapke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) Na tak dobry plan Edytowane 9 Grudnia 2021 przez Australia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zaznaczone na czerwono - po dodaniu pluginu. 6 minut temu, Asko napisał: Nie 23 minuty temu, Grzechu napisał: nie pls :(( fpsy rip 50 minut temu, Tomgra napisał: Pokaż ukrytą zawartość Włączmy też śnieg na forum, może dzięki temu niektórzy nie będą mogli z niego korzystać z powodu zbytniego obciążenia komputera. JEŚLI nie powoduje to większych spadków wydajności u graczy, to jestem za dodaniem tego na wszystkich serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefito Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Spoko jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi