Felik Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Titans Właściciel: @Felik Zastępcy: @ QuerQ @kaczy04 Członkowie: - OLD ASIAL - emweey - wexel - segziak - Frost Regulamin: 1.Nie znajomość zasad regulaminu nie zwalnia cię z jego przestrzegania. 2.Użytkownik ma obowiązek aktywnie grać na serwerze. 3.Gracz chcący dołączyć musi posiadać minimum 20 godzin przegranych na serwerze. 4.Zastępcy mają obowiązek przestrzegać regulaminu i podejmować decyzje razem. 5.Zastępca musi powiadomić właściciela gdy chce wyrzucić gracza z gangu. 6. Obowiązkowa wpłata wynosi 2500 kredytów (dołączenie). 7.Właściciel ma prawo do zmiany regulaminu w dowolnym momencie. 8.W momencie wyrzucenia gracz nie otrzymuje z powrotem wpłaconych kredytów. 9. Wpłacanie kredytów jest dobrowolne. Gang nie wymaga wpłat od wszystkich członków. 10. Brak aktywności na serwerze przez tydzień będzie skutkować automatycznym wydaleniem z gangu. Ulepszenia: +12HP +14DMG +15% na natychmiastowe zabicie z noża +12 większa grawitacja +2.0s do przyśpieszenia +Medic Shot co 5 rund +3 slotów w gangu +2,5s zamrożenia granatem dymnym +3 znaki w nazwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niequerq Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Oświadczam, że zapoznałem się z regulaminiem i akceptuje go, oraz wyrażam zgodę na wypłacanie kredytów z konta gangu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy04 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Oświadczam, że zapoznałem się z regulaminiem i akceptuje go, oraz wyrażam zgodę na wypłacanie kredytów z konta gangu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asial8900 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Oświadczam, że zapoznałem się z regulaminiem i akceptuje go, oraz wyrażam zgodę na wypłacanie kredytów z konta gangu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seksiakv3 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Oświadczam, że zapoznałem się z regulaminiem i akceptuje go, oraz wyrażam zgodę na wypłacanie kredytów z konta gangu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegeta Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Oświadczam, że zapoznałem się z regulaminem i akceptuje go, wyrażam zgodę na wypłacanie kredytów z konta gangu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emweey Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Oświadczam, że zapoznałem się z regulaminem i akceptuje go, wyrażam zgodę na wypłacanie kredytów z konta gangu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knifo Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Oświadczam, że zapoznałem się z regulaminiem i akceptuje go, oraz wyrażam zgodę na wypłacanie kredytów z konta gangu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi