#$Monster$# Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) janek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) nic nie robi jako admin i robi faworke taki lewy co chwila wyzywa i prowokuje i on wciaz mowi ze ostatnie ostrzezenie z czego ja powiem 1 slowo "pocwicz janek" i mi daje 440 muta sytuacja z lewym arcade b4(3-12 18:50) sytuacja ze mna wczoraj(2-12 okolo 17:30 mama lego) do tego liczne prowokacje w moja strone tu dam 2 ssy bo tylko tyle zrobilem Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia:03-12 18:50 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) 03-12 18:50 arcade b4 demko 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi