#$Monster$# Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) ferber Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) fawore robi endriu powiedzial kilka slow i dostal muta za naduzywanie potem powiedzialem ze to admin "cheatos" i dostalem muta za prowokacje chwile po tym jakis bagietka wciaz gadal admin nie reagowal gdy napisalem mu to na u@ wyszedl z serwera Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 22-11-2021 jakos 15:45 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) jakos 15:45 demko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Chciałem nadmienić, że mute, którego uważam za bezpodstawnego dostał również Jasiok. Po wyjściu Ferber'a z serwera, bagietka dostał mute ( poźniej bana, ale to inna okoliczność) Ferber wyszedł z serwera z niewiadomych powodów ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 3 minuty temu, #$Monster$# napisał: potem powiedzialem ze to admin "cheatos" i dostalem muta za prowokacje Przez cały dzień ciągle mi mówisz że wygrałem admina z laysów albo cheatosa, rano dostałeś muta za to, na tej mapie to samo powiedziałeś to dostałeś muta proste a masz ponad 135 commsów. 5 minut temu, #$Monster$# napisał: chwile po tym jakis bagietka wciaz gadal admin nie reagowal gdy napisalem mu to na u@ wyszedl z serwera asaso od początku był na serwerze i nie reagował na młyn który dział się na serwerze, napisałem na u@ czy coś zacznie robić to się mnie tylko czepia więc zostawiłem go jak Bagieta nadużywał to asaso powinien mu dać muta. 2 minuty temu, asaso napisał: Chciałem nadmienić, że mute, którego uważam za bezpodstawnego dostał również Jasiok. Cały czas rozmawiał i miał lagi na mikrofonie, wszedł do ct przeniosłem go i dałem muta żeby ogarnął mikrofon bo tylko przeszkadza 7 minut temu, #$Monster$# napisał: fawore robi endriu powiedzial kilka slow i dostal muta cały czas przedrzeźniał Jasioka bo miał lagi na mikrofonie asaso zacznij coś robić na serwerze a nie tylko siedzisz i nic nie robisz, chcesz żeby mnie zdegradowali bo Ci 10k fajek nie dałem XDXD + UBT zobaczcie sobie logi z czatu dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 2 minuty temu, ferber napisał: asaso zacznij coś robić na serwerze a nie tylko siedzisz i nic nie robisz, chcesz żeby mnie zdegradowali bo Ci 10k fajek nie dałem XDXD xD Dałem 2 muty ostrzegałem ludzi dałem nawet bana, chodź mogłem ostrzezenie po prostu nie jestem zwolennikiem dawania muta za 1 zdanie, czy dłuższą wypowiedź. Szczególnie z powodem "ogarnij mikrofon" kiedy jasiok miał lagi internetu Nie dałeś mi fajek? XD Nie obchodzą mnie twoje fajki. Możesz je wydać, spalić - nie musisz mi nic dawać Zacznij coś robić? Czy brak kija to nic nie robienie? Nie dałem muta od razu to nic nie robie? xD 4 minuty temu, ferber napisał: asaso od początku był na serwerze i nie reagował na młyn który dział się na serwerze, napisałem na u@ czy coś zacznie robić to się mnie tylko czepia więc zostawiłem go jak Bagieta nadużywał to asaso powinien mu dać muta. pewny jesteś? Jak już się bronisz to używaj logiczniejszych argumentów niż te, że nic nie robie kiedy co chwile kogoś ostrzegam, lub w ostateczności daje muta ( lub bana jak w przypadku bagiety) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi